Gå til innhold

subsist

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av subsist

  1. Når det gjelder tastatur er det ikke behov for norsk tastatur. jeg bruker det vanlige og i 99% av tilfellene foreslår den rett ord på norsk. Det vanlige er også bedre å trykke på da tastene er større.

    Hva med æ/ø/å?

     

    Hva mener du? Hvis du vil skrive Øyvind, så trykker du (trenger ikke treffe 100% riktig bokstav en gang) o-y-v-i-n-d og den vil foreslå Øyvind. Om du ikke får opp ordet du ville ha så vil det enkelt bli lagt til i minnet.

  2. For en amatørmessig test! Mange feil! Som mange har nevnt her så fungerer fint å laste ned fra Market på Wifi (har ikke gjort annet..og det på 3 forskjellige nettverk!). Søkefunksjon er det nok av. Signaturer er ikke noe problem å lage. Nedtelling og stoppeklokke er jo så latterlig enkelt å oppdage at du må mangler armer for å ikke se den.

     

    Har testeren brukt en mobil før?

     

    Og "Burde hatt skjermtastatur med æ, ø og å fra esken":

    Vel.. hvorfor? Skriv på tastaturet og den finner frem ordet du skal ha ganske enkelt. Er kanskje 5-6ganger jeg faktisk måtte lage ordet selv med æ ø å siden jeg har et etternavn med de bokstavene.

     

    Dinsdale: Velg nummeret og velg legg til i kontakter. Da du skal redigere infoen til denne kontakten så kan du bare holde inne over nummeret og velge "kopier". Tungvint; ja, men du får hvertfall kopiert den.

  3. CDON.com er absolutt en av de butikkene som trenger en liten ørefik.

     

    Har hatt mye problemer med dem de 2 gangene jeg har handlet der.

     

    1. De sender ikke med angrefristskjemasak. Noe som fører til at du faktisk har 3mnd angrefrist.

     

    2. De har ingen kontaktinformasjon på siden sin, bortsett fra et spørreskjema. Umulig å få ringt dem.

     

    Ellers så har de fraværende kundeservice og når du først får svar fra dem er det ofte løgn og frekke kommentarer tilbake.

  4. det er akkurat det jeg har gjort.. søkt rundt og prøvd.. det står det samme i de fleste guidene, men får det ikke til.. får faktisk svar (ping) på adressen til xbox, men med flashftp så får jeg ikke svar..

     

    Har EvoX dashboard (det nyeste) og Smartxx v.2 chip..

  5. Hei,

     

    Har lest mye rundt på tråder ang det med å koble PC'en med Xbox. Jeg ahr prøvd å brukt en krysset kabel men får det ikke til!

     

    Har seff chippa xbox med EvoX dashboard. Har ikke satt inn en større hardisk inn i den ennå.

     

    Har satt PC'en og xbox på statisk IP med Ip'en 192.168.0.2 og *0.3 og sub på 255.255.0. Gateway på 0, men PC'en klarer ikke koble seg på og ekke helt sikker på hvordan man kobler seg på PC'en via xboxen ennå..

     

    Har også prøvd med å sette gateway på 192.168.0.1..

    og med flashFXP men ingen kontakt. "Connection Failed. Connection Lost"

     

    Mvh

    subsist

×
×
  • Opprett ny...