Gå til innhold

Skotlandos

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skotlandos

  1. Hei! Jeg snakket med livechat på Elkjøp.no her om dagen og sa jeg muligens ønsket å kjøpe en PC, men ville ha litt mer informasjon. Oppga e-postadressen min da selger lurte på hva den var, men jeg avbrøt chatten da jeg fant en PC et annet sted. Litt senere fikk jeg beskjed om at det var lagt inn en ordre på denne PCen på min epost, og at den var sendt fra hovedlager. Nå ligger PCen på postkontoret klar for henting, og jeg har ikke betalt for den. Hva må jeg gjøre her, trodde ikke bedrifter sendte ut varer uten å ta betalt - og hvertfall ikke uten en kredittsjekk? Må jeg hente ut pakken og kjøre helt til Elkjøp for å returnere den?
  2. Snakker om tradisjonelle dimmere for LED pærer som sitter i lamper nå, ikke Philips Hue dimmeren.
  3. Hei! Holder på å bytte ut alle lyskilder til Philips Hue i huset, og har med dette lest meg frem til at Philips Hue + dimmerbryter går dårlig i lag da den gir mindre strøm ved dimming. Jeg må derfor bytte alle dimmere i huset til brytere. Er dette noe jeg kan gjøre selv, eller er dette en elektriker jobb? I så fall, hva er omfanget av å bytte fra dimmer til bryter? Er det en tidkrevende jobb?
  4. Hei! Mulig kanskje noen som har vært i lignende situasjon som kan bekrefte/avkrefte min teori rundt utbetaling i Juni? Jeg går fra neste uke ut i farspermisjon og vil da kun ha 80 % lønn av 6G. Dette utgjør ca. 45.550. Oppsparte feriepenger jeg har i selskapet jeg jobbet i nå er på 45.500. Jeg har gått ganske mye opp i lønn siste året og har pr. i dag en månedslønn på 67.000,-. I juni blir jeg jo trekt for 5 uker ferie som blir med dagens lønn 83.750,-. Har jeg regnet riktig da hvis jeg kommer frem til at jeg får utbetalt 7.300,-? Eller er det noe jeg overser her?
×
×
  • Opprett ny...