Gå til innhold

Yuna

Medlemmer
 • Innlegg

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Yuna sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Yuna

  Spørsmål om arv

  Jeg vet ikke helt eksakt hva det endte som. Men broren kjøpte iallefall min mann ut av boligen som han da tok over etter svigermor. Som har borett i leiligheten.
 2. Yuna

  Spørsmål om arv

  Ja, dette skjedde når far lå for døden. Men jeg syns det er bare rart at en bolig som farmor eier er til fri disposisjon til å kunne selge til en slikk og ingenting til ett barn, uten at barn nr 2 skal få noe av det. Og ja, vet jo at dette ikke handler om arv. Men kynisk at det skjer nå... og ikke etter at far døde.
 3. Yuna

  Spørsmål om arv

  Nei. Det at jeg skrev arv i overskriften har blitt misvisende ser jeg. Men når svigerfar døde og svigermor ble sittende i uskiftet bo. Og hun ville selge huset til broren til min mann, så kjøpte han ut min mann sin andel. Da dette ble som en forskudd på arv. Men jeg syns det er rart at en bror kan kjøpe et hus så billig, uten at han må kjøpe ut min far sin andel av det som skulle vært arv den dag farmor blir borte. At de har valgt å gjøre det når han lå på dødsleiet...
 4. Yuna

  Spørsmål om arv

  Det føltes på kynisk ut. At dette skjedde mens far lå for døden. Merkelig at de ikke gjorde det når han var klar og orientert!!
 5. Yuna

  Spørsmål om arv

  Så man kan selge eiendom til en av to barn. Mens den andre parten får null, niks og nada?
 6. Yuna

  Spørsmål om arv

  Dette blir anonymisert med henhold til identitet til familie. Min far har vært alvorlig syk i flere år og gikk bort i vår. Min farmor, altså hans mor har eid ett hus alene (farfar og hun er skilt for lenge siden). I hybel leilighet har min onkel bodd. Vi fant nå ut i vinter at de har kjøpt ut farmor av huset, til nesten 1/3del av takst/pant. Min far har ikke fått noe av denne arven. Og nå har han gått bort. Mens broren har skutt gullfuglen og fått et meget billig hus til en tullete lav sum. Det verste er at med han følger også kjæresten som også har kjøpt seg inn 50/50. Har ikke min far rett til noe? Greit å vite om jeg har en sak før jeg evt går videre med dette...
×
×
 • Opprett ny...