Jump to content

ToxicTed

Medlemmer
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

697 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lungebetennelse er ikke gøy 😑Og en nyttig påminnelse om at dette ikke er 'bare en forkjølelse'. God bedring!
 2. Ikke glem at samfunnet har hatt strenge tiltak de siste månedene. Det har man ikke hatt under influensasesongene. Det påvirker også tallene.
 3. Nå er jo langt på vei de fleste nylig vaksinert mot covid-19, det er det som gjør at innleggelsene reduseres. Ikke at viruset er så 'mildt'.
 4. Det samme har skjedd meg noen ganger, og jeg har innbilt meg at årsaken kan være at TVen er 'opptatt' på en annen HDMI-inngang når Xboxen starter slik at den ikke får svar fra TVen og dermed starter med lav oppløsning for sikkerhets skyld. Som sagt er det bare å restarte så ordner det seg.
 5. Hvordan får du dette til å stemme med at vaksinertes immunforsvar håndterer Covid-19-infeksjon langt bedre enn de uvaksinertes?
 6. Hemmelighold? Rådene fra fagetatene ble levert i går, pressekonferansen sies å skal være i dag eller i morgen. Tipper noen har jobbet døgnet rundt den siste tida, men det er vel ikke bra nok for deg.
 7. Så den store rettsaken endte opp som et webinar i stedet?
 8. Når man skal evaluere kilder, så skal man alltid evaluere en del kritierier. 'Avsenders' objektivitet er en av dem. Hvis avsender har uttalt at tiltak er 'fascistiske', og etterpå kommer med en slags studie som sier at tiltak ikke hjelper så taler det mot kredibiliteten. I dette tilfellet kan det vel også stilles spørsmål om avsender har den rette kompetansen. Ikke dermed sagt at 'avsender' tar feil, men det er verdt å nevne. Forskningen har noen kjøreregler for å evaluere kilder, greit oppsummert her.
 9. Nei, det er det ikke. Det er noe av det viktigste ved å utvise kildekritikk.
 10. Du sier du vil oppheve smittevernloven? Det er den som gir oss adgang til ting som gratis tester og vaksine.
 11. Joda, jeg vet dette. Men gjør man som Morroman vil, så må vi også begynne å betale våre egne vaksiner. Er det dette dere vil?
 12. Hva er det du mener her? Vil du oppheve smittevernloven? Eller mener du kun de endringene som har blitt gjort i forbindelse med corona? Det finnes ingen 'smittevernsloven mot corona'.
 13. @SnikpellikNoen her på forumet er skeptiske til at uvaksinerte som har gjennomgått infeksjon blir utelatt fra gruppen 'Uvaksinert', noe de ikke ble før. Dette mener noen at er triksing med tall for å pynte på sannheten. Jeg tror heller at det egentlig ikke endrer på så mye.
 14. Det visste jeg ikke! Ja, det ser ut som at Sør-Afrika har hatt sine 'sommerbølger' også. Selv om det nok skyldes at nye varianter oppstod i akkurat Sør-Afrika på disse tidspunktene.
×
×
 • Create New...