Jump to content

Ukjent1234

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 3år skal sies at han har vært sykelig sjalu og beskyldt meg for utroskap nesten daglig i de 2første av de årene,hvor han nesten daglig sjekket min mobil og facebook. Jeg har derimot aldri sjekket hans mob eller face, jeg har vært så forelsket og stolt blindt på han!
  2. Har prøvd å prate med han, men nå vrir han det over på meg, det er jeg som er utro fordi jeg mistenkte han. Asså jeg prøver å overbevise meg selv om at han snakker sant ang kondomet,men varselsignalene blinker for fult når han nå beskylder meg. Hva tror dere?
  3. Formulerte meg kanskje litt dårlig, men mistenkte det 3dager i forveien av funnet. Spurte han ut om magefølelsen ansikt til ansikt, han sa nei. eneste måten jeg kunne få svar uten å måtte tenke meg gal på ubestemttid(for vet aldri når han kommer hjem, og nå hadde jeg omtrent ikke sett han på 3dager) var via telf selvom det kanskje ble litt feil..
  4. Hvor vanlig er det å runke i et kondom? Fant et brukt kondom m væske i i søpla, ringte typen min som ikke var hjemme på det tidspunktet å konfronterte han. Han ble rasende, hylte er det ikke lov å ta seg et runk, kalte meg psykopat og la på røret. Følte der og da at jeg fikk bekreftelse på at det jeg følte var sant pga måten han reagerte. Jeg hadde spurt han ut hver dag 3dager tidligere om han var utro, vi var omtrent ikke sammen de dagene(når jeg var hjemme var han borte,og motsatt,følte han unngikk meg av ukjent grunn), han svarte ikke på telf, og sa bare han var hos en kompis han ikke ville si navnet på når han var borte. Nå er egentlig ikke det jeg beskrev så unormalt han,han er respektløs ovenfor meg. Jeg har valgt å stole på han til tross for at han til tider forsvinner, og jeg er egentlig ikke den sjalu typen så dette er første gangen i vårt 3år lange forhold jeg har mistenkt han for slikt. For nå hadde jeg en magefølelse.. også var det det kondomet jeg fant i søpla da. Han sier han bare har tatt seg et runk, er det normalt å runke i et kondom? Vi har bare brukt kondom i forholdet når jeg har hatt mensen, å han har nevnt tidligere at han syns ikke noe om kondomer. Jeg vil så gjerne tro han.. kan det være no sant i det han sier?
×
×
  • Create New...