Gå til innhold

Regimekritiker

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Regimekritiker

  1. 3 minutes ago, Salvesen. said:

    Forøvrig har jeg jobbet og reist mye til utlandet og har pr i dag flere ansatte i Polen, Tyskland og UK. Tidligere hatt ansvar for ansatte i USA og Asia. Tror jeg har opplevd nok jeg:)

    Da kan du sikkert diskutere sak.
    Her har vi da ett stykk kar som sutrer til media og XX antall folk som hopper på og tror ham.
    Jeg er derimot skeptisk, fordi:
    1. Timelistene hans (og kompisen hans) ligner ikke grisen.

    2. Han har tydeligvis slitt med jobben og ikke helt klart å sette opp telt uten å herpe dem.

    Så... i mangel av noe konkret her.
    KAN det tenkes.

  2. 3 minutes ago, Salvesen. said:

    Hvordan i alle dager vet du at du har mer erfaring med dette? 🤣

    Skal si du har mange poster. Har du mange synsete meninger, også? Uten grunnlag? Som du føler for å snakke om, i mangel av annen sosial kontakt?

    Bo i utlandet i noen år, snakk med lokalbefolkningen, les lokalaviser... se opp fra panseret / navlebeskuingen og ta inn over deg / dere at der ute, der er det mye skummelt da dere. Masse slemme mennesker og masse svindlere og mye dysfunksjonelle rettssystemer.

  3. 50 minutes ago, OscarMike1 said:

    Om man kun trekker ut faktorene hvor man ikke er avhengig av troverdighet til noen av partene, er det fortsatt graverende.

    Ser at diverse har hatt lunsjpause, eventuelt friminutt.

    Men ja, det er graverende tilstander i mye av uteliv og diverse bransjer. Jeg bare ser ikke helt troverdigheten til denna karen, basert på:

    Quote

    Hvisomatte dersomatte den ansatte solgte narkotika i hjemlandet før han etablerte familie, er irrelevant for dette. Og en påstand som sier mer om deg enn om den ansatte.

    at jeg faktisk har litt mer erfaring enn "dere" med hvordan ting gjøres i utlandet.

    "Sosial dumping" foregår i mange bransjer og også for nordmenn, men etter min erfaring har nordmenn (som ikke minst jobber i hjemlandet) et mer ryddig forhold til ikke minst det å være ærlige.

    Men ok, folk har lest en artikkel og fyrer ifra hofta uten grunnlag for noe annet enn "jeg er på internett og har lest en artikkel og kjøper gården med hele bestanden av sjuke griser".

    Kan jeg legge til at om vi skulle ta "litt" god tro inn i bildet her, så har bedriften faktisk et legitimt krav på erstatning da kisen ikke har fått til oppsett og herpa ting, men at de var villige til å la det skure mot at han jobbet for dem tre måneder til?

    Det er faktisk tillat å tro på at folk ikke er 100% økologisk dyrka, glutenfrie rasshøl uten sukker eller kunstige tilsetningsstoffer.

  4. Nå kom det en morsom oppdatering her i sjangeren "Forhåndsdømming i media": Virker som BLA BLAH BLALALALALA

    Hva skal vi trekke ut av dette, da?

    Kar som har jobbet som DJ (ikke narko der nei) kommer til norge med smartklokke og opptaksfunksjon, skriver timelister som om han gikk på speed - seriøst, hvem har sjekka at det ikke er overdrevet å si at man jobber fra ni om morgenen til fem på neste morgen hele uka? - og etter egen innrømmelse, skader telt under oppsett og får montasjen ikke helt til, som også arbeidsgiver har måttet ta høyde for.

    Hallo, DJ til "diverse forefallende arbeid"? Og han "elsket" jobben sin uten å drive med narkopushing? Joda. Sikkert godt betalt (uten narko-salg).

    Så har vi han der "røde ridder rote-rall" som presterer å hoppe på skaftet av harnisk og ro det til bloksberg: "Saken til Konrad Karbowiak er et klassisk eksempel på grov sosial dumping".

    Javel. Opplest, vedtatt, og ikke noe som retten eventuelt trenger å ta stilling til hvis det faktisk forekommer at det er en sak her. Er det bare meg, eller har røde partier en viss forkjærlighet for sterke ledere og beslutninger utenom vanlige demokratiske prosesser, deriblandt rettsvesenet som sikrer at alle parter blir hørt?

    Hvor naive skal dere nordmenn være?  Burde da være åpenbart her at karen bedriver press i media for å komme frem til en "minnelig løsning".

    TROR dere virkelig at folk ifra "diverse deler" av Europa ikke kan svindle og lure?

     

     

  5. On 7/25/2021 at 11:54 AM, Guest 61085...f4c said:

    Jeg merker at jeg har et tankeras i hodet og høy puls, så ofte når jeg har klart å nesten sovne får jeg et "ras av tanker". Mange småting som jeg egentlig ikke bryr meg om som plutselig blir veldig store, nesten så de skriker i hodet. 

    Har også noen sinnssyke mareritt om verdens undergang og at jeg må redde verden men failer på miserabelt vis og mange jeg er glade i dør. 

    Anonymous poster hash: 61085...f4c

    Er vel egentlig en naturlig reaksjon når du innser at verden dør og at barna dine kommer til å oppleve grusomheter og død og pest og elendighet som du ikke engang kan forestille deg i dine verste mareritter.

    Har du forsøkt å lære dem å lage kongledyr? For det kan komme godt med når de må ut i skogen og gnage bark og koke kongler (ha i litt pissemaur så blir det delikat).

    Eventuelt kan du ta turen til en psykolog. Nei, ikke en kvinne med psykolog-utdannelse, en PSYKOLOG.
    Han kan hjelpe deg fordi han er ikke mest opptatt av at du har feil kjønn og tenker feil og føler feil og oppfører deg feil og lukter feil, og at du ikke bare gir faen i alt og alle så lenge du har lagt dine egg.

    Menn har en tendens til å tenke litt abstrakt og på overordna ting, og bygger derfor sivilisasjoner, mens kvinner bygger reder og legger egg (les: familie).

    Litt overdrevet da, for nå kom ei dame med navn Gaya Herrington nettopp ut med en revidering av "Limits to Growth"-rapporten sånn 50 år etterpå: https://www.theguardian.com/environment/2021/jul/25/gaya-herrington-mit-study-the-limits-to-growth

    Oppsummert:

    “They said that even if we innovate ourselves out of resource scarcity, we would probably see an increase in pollution from those adaptations unless we also limit our continued search for growth,” she said.

    In the new study, Herrington focused on two scenarios using a range of variables, or markers, including population, fertility rates, mortality rates, industrial output, food production, services, non-renewable resources, persistent pollution, human welfare, and ecological footprint,

    Under one, termed business as usual, or BAU2, growth would stall and combine with population collapse. The other, termed comprehensive technology (CT), modeled stalled economic growth without social collapse. Both scenarios “show a halt in growth within a decade or so from now,” the study says, adding, that “pursuing continuous growth, is not possible.”

    Sustainability is the answer, she says.

    Quote

     

    Med andre ord, for å ta en Voltaire: Hvis Covid-19 ikke hadde eksistert, hadde menneskene vært nødt til å finne den opp.
    Personlig er jeg glad for at demokratier bare er et vorspiel-party.

     

     

     

  6. Satt og kjedet meg litt på kveldstid etter å ha blitt vekket av kombinasjonen jamrende katte på gata & snorking av naboer.

    Så jeg lurte litt på om det kanskje var kostholdet som hindret integreringen, og om en diett utelukkende bestående av Surstrømming á la "Røda Ulven" e.l. kunne hjulpet.

    Men så slo jeg det ifra meg og tenkte at jeg kunne jo ta dette seriøst heller, for det er jo veldig viktig å snakke om innvandring når man mener asylsøknader. Ihvertfall ifra premiss-leverandørene for budskapet.

    Så jeg tenkte jeg skulle klikke meg inn på påstanden om "Ingen europeiske land har flere drap med skytevåpen enn Sverige", og endte opp med noe greier ifra resett.no:

    Sverige er nå det eneste landet i Europa der dødelig vold med skytevåpen øker.

    Ser forøvrig at nettstedet resett selger både kulepenner og knivsett for å skjære opp brød og sånn, og det fikk meg til å tenke på filmsekvensen "Svette telefonselgere", som er relevant i denne sammenheng hvis man ser hen til den krampaktige kremmer-ånden som kan oppstå når man ønsker å være "en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge." og selge et budskap "med kontroverser" og diverse kontor- og kjøkken-redskaper på tilbud.

    kulepenner-noresize.png.c69dad53560d6074ae7c4e8f2f28e940.png
    Så jeg presenterer andre svette telefonselgere her til sammenligning, riktignok har ikke disse knivselgerne et budskap men til gjengjeld har de brødkniv med skikkelig tagg:

     

  7. 7 hours ago, (not the real) Dr. Bombay said:

    lovene som tillater at vedkommende har et våpen som har skylden

    Alle våpenprodusentene er nok mer enn klar over at våpnene deres i ytterste konsekvens kan benyttes til å ta liv. Det er hele poenget med våpenet tross alt.

    Det er en forskjell mellom våpen som man kan forsvare seg mot, og våpen som man ikke kan forsvare seg mot.
    Samtidig er det også en forskjell mellom legitim utøvelse av tvangsmidler, regulert av lov i "mer oppegående enn saudi-arabia"-regimer, og bare det å kunne teleportere en tilfeldig person ifra gata og voldta vesla til hun bryter isammen og trygler om å få lov til å være så snill å dø.

    Etter tortur i noen uker / måneder / år. I "ytterste" konsekvens som du argumenterer med at er "hele poenget med våpenet tross alt", at det skal kunne misbrukes uten kontroll eller oversikt eller regulering av noen grad.

    Syvende klasse på ungdomsskolen?

  8. 23 hours ago, Hektor said:

    Hvordan er det best å gå ned i vekt?

    Som med de fleste andre ting: Å vite HVA man gjør hører isammen med å forstå HVORFOR.

    Les om ernæring, fordi: Da kan du lage din egen plan og følge den, fordi du har tillit til at det fungerer.

    Etter at du da har fått kostholdet på plass, kan du utvide din forståelse med å legge til trening som passer for deg. Da har du kontrollen på kroppen din, og trenger ikke å skifte kostholdsplan hver andre uke fordi "det virker ikke (kjapt nok)".
     

  9. Just now, [email protected] said:

    PLATT.

    Beklager.

    Det er altså andre grunner.
    Men for å ta temaet: Babylonerne satte opp store bautasteiner laget av vulkansk glass (obsedian) midt på torget / i senter av byen, som alle slavene måtte gå forbi på sine daglige turer frem og tilbake for å kjøpe diverse greier og sende meldinger og så videre.
    Da ble de minnet på hvor mye de var verd, fordi det stod skrevet at hvis en hvilken som helst adelsperson drepte dem, så var straffen for det en fast liten erstatningssum til eieren.
    Der har du hvorfor disse frigitte slavene valgte å benytte illustrasjonen med et tre midt i hagen, som de måtte passere hver dag, og som representerte guds meningsløse bud som de måtte trosse for selv å kunne erkjenne forskjellen mellom rett og galt.
    Og samtidig bakte de inn forklaringen på hvorfor de måtte arbeide hardt med jordbruk (da Babylons flom-åkrer var mer fruktbare enn de fleste andre områder mot israel) som konsekvens: Det var liksom en "straff" fra gud.

    Og de tok med seg flom-legenden som egentlig var fortellinger om hvordan krigføring fant sted rundt Babylon, og også Babels tårn legenden og mye annet.

    Du leser en bok om historie som på mange måter har fellestrek med Iliaden, og du bruker den bare som et utgangspunkt for å fantasere. Hadde det ikke vært mer interessant for deg å lese en science fiction bok?

  10. 1 hour ago, Guest 0b77f...b06 said:

    Nei så det er heller ingen her som kan gi noen tilfredse svar til de små?

    De er ganske så oppbrakte og snakker usammenhengende om dommedag og hvor dumme vi må være for å ha et så idiotisk opplegg. Idioter er vel det ordet vi hører mest.

    Og hvem vil si at de ikke har rett?

    Anonymous poster hash: 0b77f...b06

    Jeg lurer på hvor mange boller det er i verden, og hvor mange trolleboller som spiser boller.
    Hvor blir bollene av da, egentlig?
    Og hva skjer når trollebollene boller?

    Nei dette går til hælvætet att.

    Du får forklare de søte små cellene dine at når USA nå snart ikke lenger kan betjene gjelda si, og Russland er nesten ferdig med å kvitte seg med dollar for å gå over til å selge gass i Euro etter åpningen av Nord Stream 2, så er det ikke lenge til antallet statsobligasjoner som selges til den føderale banken overskrider antallet som selges til alle andre og

     

    • Liker 2
  11. Det er en av disse utledningene hvor det refereres til at Jesus iflg bibelen, i tiden mellom hans død og oppstandelse, "predikerte" til de som han ikke ellers hadde hatt muligheten til å møte i livet.

    Her har du seks spørsmål, hva om du bruker seks dager på å faktisk lese "det nye testamentet"?

  12. 16 hours ago, KarvaBlad said:

    Poenget er at alle er enige om at andelen uføretrygdede i Norge er helt i særklasse i verdenssammenheng.

    Det har du jo rett i.
    Men så er norge også et land med store geografiske forskjeller, som har ført til en god del innavl i løpet av tida, og derav er det relevant å poengtere at en god porsjon av de fostrene som blir "reddet" med høyteknologiske verktøy helt ned til 22 svangerskapsuke, egentlig heller er gode spontanabort-kandidater, og ender opp som unge uføre isteden.

  13. 20 hours ago, [email protected] said:

    Historien om Adam og Eva, som trosser Guds advarsel om å spise av frukten på Kunnskapens tre, har alltid forundret meg. Hva står Livets tre for? Hva står Kunnskapens tre for?

    Da Alexander den Store inntok Babylon, var det viktig å knekke hele riket kjapt, og derav ble alle slavene som babylonerne hadde hentet fra "rundt omkring" satt fri, og gitt instrukser om å dra tilbake til en plass som IKKE var i nærheten av den veien han hadde ledet felttoget sitt. For å svekke de rikene han ikke hadde vært innom.
     

    Da var det viktig for "jødene" som de "tolv stammene" av brokete folkeslag som trengte å henge isammen, etter noen tusen år kalte seg, å poengtere et par ting som babylonerne hadde irritert dem med - som man kan lese ut av salmene, "lykkelige / velsignede er de som tar deres spedbarn og knuser deres hoder mot klippen".

    Et av disse punktene var dette med å selv bestemme forskjellen mellom rett og galt, og at det krevde en tankegang som var forskjellig ifra "tillært hjelpesløshet".

    Som slaver blir kondisjonert til, se eksempelvis norsk grunnskole hvor man fra dag én av blir fortalt at å stille spørsmål basert på selvstendige tanker, og spesielt det å tillate seg å være saklig uenig, ikke er en rettighet.

    Til opplysnings så moret den babylonske adelen seg med å sette barn på pur-unge slavejenter som de lovet å bli konkubiner i haremet sitt, for dernest å ofre den nyfødte med å brenne den levende. De regnet det som en stor gave til gudene, når moren brøt fullstendig isammen psykisk og kastet seg i ilden etter spedbarnet sitt.

    Derav, behovet for opprør mot fastlåst tankesett "diktert av gud".

    • Liker 1
  14. 8 minutes ago, Kris85 said:

    Like etter at jeg skrev senarioet om et uskyldig ungt kjærestepar; skrev jeg om produksjon og distribusjon av overgrepsmateriale. To vidt forskjellige ting.

     

    Riktig; vi diskuterer førstnevnte her.

    3 minutes ago, FrihetensRegn said:

    Jo, private har tilgang. Dette er ikke noe nytt og har eksistert i mange år. Om du laster opp BP på Dropbox, så er det sannsynlig at det er Dropbox som oppdager det og sier ifra til norsk politi.

    Australia har samlet KJENTE barnepornografiske bilder og videoer; disse har blitt lagt inn i gjenkjennelses-databaser som private aktører benytter.

    Digitalt Grenseforsvar betyr at 1) det som utveksles av kommunikasjon fanges opp i sanntid og 2) analyseres.

    To forskjellige ting.
    Med andre ord: Lise på XX år som sitter og leker "ring på spring med Satans dørbjelle", og sender det til noen, fanges opp i sanntid, blir analysert og detektert, og så går gangen videre.

    For å  gjenta: Den typen verktøy har ikke kommersielle aktører tilgang til; de baserer seg utelukkende på "kjente" greier.
     

  15. Just now, FrihetensRegn said:

    Helt greit, dette er automatiserte systemer som private aktører også har tilgang på.

    Det er feil, private aktører har ikke tilgang. I utgangspunktet var det bestemt at kun E-tjenesten skulle ha tilgang, nå blir politiet gitt tilgang i det skjulte.

    Dette er slik jeg forstår det, ekvivalent med bruk av skjulte tvangsmidler uten domsbeslutning og forbigår derav rettssystemet.

    Just now, FrihetensRegn said:

    Det var slik mange i Dark Room saken ble oppdaget; politiet fikk tips fra blant andre Microsoft som hadde oppdaget at deres skytjenester ble misbrukt til å oppbevare ulovlig bilde, tekst og video etc.

    Nei, det var FBI som drev et konfiskert barnepornografisk nettsted i 21 dager, ansatte en tidligere TOR-utvikler til å skrive et hack som ulovlig infiserte datamaskiner verden over, og lurte dommeren som gav dem tillatelse til å tro at det var kun for delstaten hvor hun hadde jurisdiksjon.

    Just now, FrihetensRegn said:

    Den største bekymringen er om man gjør som i USA, at man sikter og straffer ungdommer i samme alder som deler bilder og video av seg selv.

    Der har vi en interessant betraktning mtp "hvor går veien hvis den blir til mens vi går"; takk.

  16. On 5/6/2021 at 1:52 AM, Hapi70 said:

    Jeg er ikke kristen, men er interessert i å få lest mer av Bibelen.

    vet vi hvilken oversettelse som kan regnes som nærmest de opprinnelige skriftene?

    Det er å starte i feil ende; fordi: Språk endrer seg. Du kan komme veldig nær den "opprinnelige" teksten, men du trenger ikke gå lenger enn til engelsk (les Shakespare på original...) for å se at bare på noen hundre år, så er språket totalt forskjellig.
    Det hjelper ikke deg, med ditt begreps- og referanse-rammeverk, å vite hva de skrev for 2000-4000 år siden, du vil ha tak i en god oversettelse.

    Jeg vil anbefale New International Version (NIV).

    Og eksempelvis Bible Gateway har flere versjoner som kan sammenlignes vers for vers, slik at du kan gjøre deg opp din egen mening om hvilken versjon som "flyter best" og som du forstår mest av.

     

×
×
  • Opprett ny...