Gå til innhold

daffy64

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daffy64

  1. fivebigcities skrev (På 11.4.2024 den 1:11 PM):

    Jeg hadde ganske enkelt kastet dem ut. Hadde ikke kostet meg én kalori heller. Vi hadde mange av dem da jeg jobbet på McDonald's før i tiden, også. Ti muslimske gutter på én liten fries og 4 chili cheese? Tror ikke det. Kom dere ut.

    Du  store verden. Man skal vel egentlig ikke svare personlig, men her fortjener hen ett litt personlig svar. 

    Håper det får stå  Du burde få stå på ditt valg.

  2. Brother Ursus skrev (1 time siden):

     

    Ukraina har per i dag antagelig bare igjen noen få ATACMS med 160km rekkevidde.

    De andre rakettene det er snakk om har altså rekkevidde på 300km. De ville ikke kunne gjøre noe med Kerch-broen, men de ville gjøre livet surt og risikabelt for alt luftforsvar, alle militærbaser, flybaser og radarstasjoner på Krim-halvøya og alle okkuperte områder og et godt stykke inn i Russland østover og nordover.

    Så får vi se om Biden tør.

    Er det noe du føler deg sikker på? Eller er det som eg tenker / føler..... att  eg føler / tenker annerledes ?

  3. Bob Dylan. Shelter from the storm.

    Beklager for at det ikke legges inn link, men tenker dere alle som liker dette finner den linken dere synes er best for dine (deres) ører 😉

    Hilsen sur gammel gubbe............   :-9 ?

    • Liker 1
  4. Sjørøver skrev (58 minutter siden):

    Spiller du selv? Hvor gammel er du? 

     

    Når kommer den på netflix? 

    Nei det gjør jeg ikke. Har voksne utflyttede barn som jeg har spilt litt med, så jeg er gammel nok🙂

    Vet ikke.

  5. Så den i helga, og den anbefales på det sterkeste. For meg og alle de andre i følget så ble den også en øyneåpner i forhold til hva gaming kan være. 

    Gir den terningkast 6 .

    • Innsiktsfullt 1
  6. Danielzu skrev (29 minutter siden):

    Første hjemmeseier mot et topplag, solid med 4-2, glatt bane og ekstremt god Dubraka, men her burde det blitt tosifret mål fra Liverpool. 

     

    Top of the league er uansett en god start på året!

    Kommer forhåpentligvis aldri til å bli mer en  et ørkentelt/sandslott som regner bort  på nordøst kysten. Skulle det ikke være nok regn , så bør vinden ta restene av av det teltet/sanden. 🙂

    Dæven så lei jeg er arabere og  alle andre med dårlige holdninger til andre mennesker ...... Unnskyld for en liten utblåsing her. 😉

     

  7. daffy64 skrev (7 minutter siden):

    I tørre perioder er vi også nødt til å sende nok vann nedover elvene

    Er dette noe som alle elvekraftverk må gjøre? Har selv opplevd å få rasert min /vår lille elv .  Må også presisere at det ikke er kraftproduksjon , men vannforsyning til smolt oppdrett.

  8. WiiBoy skrev (5 timer siden):

    Du må huske at vannkraft også er en del av flomsikringen. Dersom de er 100% fulle har vi ingen sikring mot flom.

    Vi er derfor nødt til å redusere fyllingsgraden dersom vi forventer mye vann i tiden foran oss slik at vi ikke får "unødvendig" flom.

    Dersom prognosene ikke slår til, så kan man si at det var dumt å "tømme" magasinene. Man kan også si at det er dumt å forsikre boligen mot brann, dersom huset ikke brant ned.

    I tørre perioder er vi også nødt til å sende nok vann nedover elvene, slik at de ikke tørker opp og livet i/rundt elva dør og topografien tar skade. Det kan medføre reduksjon i fyllingsgraden på et tidspunkt man energimessig heller skulle spart på vannet.

     

  9. :utakt skrev (1 time siden):

    Forrige uke begynte lyset i akvariet å flimre. Vi tenkte det var lysstoffrøret. Det var jo irriterende nok, lysstoffrør er i ferd med å fases ut og er ikke det letteste å få tak i, men litt googling og en bestilling senere så fikk vi da omsider montert et nytt rør. 

    Det flimrer fortsatt. 

    Det er armaturet. Det er en ledning som går inn i gammel, sprø plast, det er sikkert en dårlig kontakt et sted inni der. Aner ikke. Må vel bytte hele lokket. Da får vi moderne ledlys og alt, men det er altså enda mer penger på dette sluket av en fisketank. Ikke er det lagervare heller, må bestilles. Vente. I mellomtiden kan fiskene kose seg med diskotek. 

    Akvarium er lite jobb, sa de. Det er hyggelig, sa de. Pfff. Kanskje det er lite jobb sammenlignet med å ha hund, men det er jaggu noe som må renses, fikses, drepes eller byttes støtt og stadig med dette også. 

    Et fisken . det er jo riktige mat

     

×
×
  • Opprett ny...