Jump to content

Kristian92

Nye medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Takker igjen for gode svar. Har snakket med noen meglere, oppsummert så går det an å selge men jeg får nok ikke makspris. Er derfor også usikker på det er 20-25%. Jeg har ikke gjort noe med leia i de 4 årene, får muligens prøve å øke. Føler at jeg har malt meg selv inn i et hjørne ja...
  2. Tusen takk for svar og tips. Jeg har ikke snakket med noen meglere enda, men kjenner at det kan bli vanskelig å selge med en "leietaker" og muligens til lavere pris som "GJESTESVAR" svarte. Jeg har jo ikke lyst å selge med tap heller. Jeg får nok prøve å høre med noen meglere først. Det er da ingenting annet jeg kan gjøre med saken?
  3. Hei! Jeg har en leilighet som jeg har leid ut i ca. snart 4 år etter råd fra mange at dette er en god investering. Men i praksis etter 4 år føler jeg ikke dette er noe for meg. Det er alt for mye jobb og stress, og synes det ikke er verdt det. Jeg sendte derfor en oppsigelse til leietaker med begrunnelsen at jeg ønsker å selge og bli ferdig som utleier, men leietaker nekter å godta dette og sier at salg ikke er god nok grunn. Jeg er helt sjokkert, har jeg ikke lov til dette? Må jeg fortsette å drive utleie helt til leietakeren flytter ut?
×
×
  • Create New...