Jump to content

Beverly Hills

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig det. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan arbeidsledig er definert, jeg trodde det hang sammen med det som tidligere het arbeidsledighetstrygd og nå heter dagpenger. Men det er i alle fall 30% som ikke jobber. Og det viser jo statistikken fra SSB. Jeg vet jo at mange er syke og uføre, men en kan jo lure da på hva som gjør det bedre å ikke jobbe? Det må vel være at jobben tar knekken på en. Er det ikke da noe feil med et arbeidsliv for det 21. århundre? Ser jo at mange med feks Downs syndrom tilbys tilrettelagt arbeid, som gjør hverdagen bedre. Jeg tror det bare er noen få av de uføre som er såpass hardt rammet at de ikke kan gjøre noe, med tilretteleging i ulik grad / på ulik måte. Og flertallet av de 30% utenfor jobb er ikke engang uføre.
 2. Hehe, hva skulle de ellers sagt… men det mangler jo 1 million arbeidsplasser i regnestykket.
 3. Det er ikke alle som bare kan «ville» det å bli gründer og starte bedrift og ansette folk… typisk denne typen folk å tenke at alle kan greie det samme bare de vil, liksom den amerikanske drømmen. Men flott med de som greier det såklart.
 4. Det er ikke jobber til de 30% i arbeidsfør alder som ikke er i jobb, verken ordinære jobber eller tilrettelagte til de som trenger det! Da er «nøkkelen» å bringe på bordet 1 million nye stillinger!
 5. https://arbeidslivet.no/Arbeid1/Arbeidsmarkedet/Arbeidsmarkedet-i-tall-og-fakta/ Du ser det er rundt 70%, tallene mine stemmer og er ikke basert på at mange er utenfor arbeidsfør alder. Tallene til NAV er bare de som er registrert der og får dagpenger. At Mimir sa 66,4% nå kan sikkert ha med korona å gjøre…
 6. Det kommer av på hvordan du definerer arbeidsledighet. Det er fakta at cirka 1/3 ikke jobber, av de i arbeidsfør alder. De er utelatt av NAV sin statistikk fordi de ikke er registrert som arbeidssøker. Det kan være uføretrygd, arbeidsavklaringspenger, sosialhjelp, flyktninger, lever av familie etc.
 7. Det er fakta at 66,4% bare, eller cirka 2/3, av de mellom 18 og 67, som er sysselsatt. De tallene som NAV viser til er sikkert bare de som får dagpenger… https://www.nrk.no/ytring/vi-ma-jobbe-mindre_-1.15580280
 8. Det finnes ingen magisk sikkerhetsmargin på 12 timer… hvis det skjer noe, enten en ulykke eller kontroll, måles promillen presist med blodprøve hos lege.
 9. Jeg har sixpack, derfor det holder med 1… ja jeg har kropp som Ronaldo, nesten… men desverre ikke like dyktig (og rik).
 10. Høres litt risikabelt ut med 2 t ja… men 12 timer bør ikke være nødvendig, heller. Så da er det nok en mellomting mellom 2 og 12 timer.
 11. Men er ikke 12 timer svaret hvis man drikker en sixpack og? Skulle jo tro bare en gikk raskere ut. Enn 6.
 12. Hvis man drikker en halvliter pils, hvor lang tid må man vente før en kan kjøre bil?
 13. Det er jo bare 66,4% som er sysselsatt nå. Hva skal vi gjøre med det?!
 14. Finnes det en alkoholholdig drikke som også virker oppkvikkende? Sånn at det tar helt av liksom.
×
×
 • Create New...