Gå til innhold

Daniel.

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daniel.

  1. Kan melde om sterk kaffe og noe seig vaffel, men Ready får pluss for å kjøre dobbel gassgrill og burger med full garnityr i kiosken. 

    Kampen var standard cup. Mye tette situasjoner og litt rot.

    Godset våkna i andre. Burde selvsagt satt tre-fire til, kjempesjanser.

    Men Ready var farlig nære 1-1 rett før slutt.

    Stemning rundt banen.

    Alt i alt en grei cupopplevelse. 

    • Liker 2
  2. Nei det høres ut som noe surr. Så desp er nok ikke Hove heller.

    Rører seg uansett litt rundt gutta nå. Tror fort Friday er et navn mange klubber følger. Ikke i troppen mot Ready uten at jeg tror det handler om annet enn restitusjon. Men er vel femten dager til neste kamp..

  3. Tror taktikken til BP/Wibe med hissige overlapper på kantene samt gode spillere i kombinasjonene oppover høyresida har forløst Vilsvik.

    Mannen er jo en løpsmaskin og bærer ikke preg av "alder" (i den grad 32 er noe alder).

    Nico er en brukbar back og kan bli god i fremtiden - men mye av forventningene baserer seg på noen gode U-landskamper for noen år siden, potensiale er ikke garantert - med Vilsvik vet SIF vet de har og det er i tillegg denne generasjonens kanskje største klubbikon (burde vært i alle fall). Fotball er ferskvare som en av dere gjerne minner om, men litt må det telle også. Folk står på sokkel utafor stadion mens Lars knapt fikk et opplegg for 330 kamper.

    • Liker 1
  4. stc887.2.0 skrev (25 minutter siden):

    Forleng den avtalen da Nico

    Ung fyr som har noe å komme med, men skal han ta plassen fra årets kanskje beste formspiller i Vilsvik, som har flere år igjen på nivået? Skal han fortsette å brukes som feilbeint venstreback? Folk synes overbevist over at Nico er the next big thing men hvor står han sportslig ift. eksempelvis Mendy? 

    Kanskje gått folk litt hus forbi men Vilsvik er faktisk også på utgående kontrakt nå.

    Jeg tenker litt at det kanskje er feil tid og sted for Nico og mistenker at han ikke forlenger med SIF. Han går ikke inn i en ny kontrakt som backup. Hva da med øvrige alternativer? Vilsvik stepper antakelig ikke ned til rotasjonsalternativ, så her må SIF ta et viktig valg.

×
×
  • Opprett ny...