Jump to content

Daniel.

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Bare et tips, om man bokmerker nøyaktig denne url'en så vil man alltid komme rett til siste innlegg i denne tråden: https://www.diskusjon.no/topic/1906625-str%C3%B8msgodset-toppfotball/?do=getLastComment https://www.diskusjon.no/topic/1906625-str%C3%B8msgodset-toppfotball/?do=getLastComment
 2. Ja, det var et herlig øyeblikk. Og mon tro om ikke Steneviks returløp ble kickstarta av et sylskarpt NEI fra 2000 på tribunen 😉 Tror han ble forbanna av å brenne den sjansen.
 3. Ja, med litt varierende oppgaver, i alle fall utførelse. Mot Stabæk var det enklere å se at Hove oftere ligger i 10'er og Jack mer i 8'eren, særlig i presset. Mot Odd var det litt mer jevnt og som en var inne på, litt mer vekslende etter hvilken side ting skjedde. Mulig det er sånn det er meningen de skal ligge.
 4. Nå har VGD åpna igjen også... uten at det betyr stort imo
 5. Tja. De spiller vel med ulike varianter av 3 på midten og 3 på topp avhengig av situasjon, forsvar - angrep, press og etablert osv. Stengel 6'er, Jack 8'er og Hove 10'er for å bruke sånne uttrykk. Så ut som Hove og Jack bytta litt på å presse høyt antakelig for å spare litt krefter. I første omgang så det dog ut som vi spilte 4-5-1 med ensom ulv Friday på topp. Noe Friday ble VELDIG frustrert over, så her ble gutta bare veldig lave. Heldigvis snudde det i andre.
 6. Tobias er knallfrisk. Men må også la meg imponere litt av Stenevik. Han er ikke spesielt driblesterk, men han er lur og klarer å variere angrepsspillet sitt. Finner mye spennende rom mellom back og stopper. Vilsvik har fått en god kant å samarbeide med, noe som også hever spillet hans. Stenevik MÅ derimot begynne å sette de sjansene snart. Kan ikke bli spilt alene med keeper og sette den midt på keeper hver gang. Snart er han såkalt etablert og da heves forventningene. Selv syns jeg Jack er svært hyggelig å se på. Positiv og nesten overdrevent ivrig på å involveres. Må bli bedre på å spille to gode omganger og ikke bare én. Blir "fratatt" en skikkelig boksåpner-assist når Stenevik brenner.
 7. Ser på twitter at Odd-treneren klager på dommerfeil. Har han noe sak? Må innrømme jeg ikke oppfatta noe som helst i de situasjonene.
 8. Roterer vi nå, eller til helga? Eller begge? Det blir spørsmålet. Mulig vi får se flere bytter etter 60 min enn vanlig.
 9. Nope. Noe som antyder at Odd kommer med en stall der ingen har scoret mer enn ett mål i årets serie. Bør kunne tettes bak hos oss av en stadig bedre forsvarsfirer.
 10. Haha, lo godt av "VAR"-situasjonen på quizen.
 11. Kan i så fall vurdere å regge med en annen epost e.l., uten at jeg skal være noe forkjemper for det ene eller andre forumet. Jeg har stort sett 20+ faner oppe samtidig med ulike forum og sosiale medier, så en fra eller til får gå greit. Men liker å ha en "go-to" plass for litt Godset-debatt blant folk som kan temaet.
 12. Vel, jeg får faktisk ikke logget på der nå. Får bare "det innsendte skjemaet er ugyldig" uansett hva som forsøkes. Sånne ting jeg er litt skeptisk til. Edit: Funka å slette cache
 13. Det var jo nok av lag som ikke var representert på VGD også, så vi må ikke fanges i nostalgien. På GU-forumet som jeg mener var en gullstandard satt opp mot senere års alternativer, var det jo knapt eksterne. Men jeg skjønner selvsagt godt hva du mener og det skaper liv og røre. På dette forumet er det i det minste noen veletablerte klubbtråder, men i tillegg massevis av helt andre temaer og diskusjoner som kan være interessante når jeg tar meg tid til litt forum-aktivitet.
 14. Tror stc887 tenkte du mente en annen nisse i tråden..hehe
×
×
 • Create New...