Jump to content

Villans20

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da var villa kampen avlyst også ja. FFS
 2. Lettere å kontrollere smitten uten tilskuere uansett.
 3. Nedrykksklubbene kommer til å foreslå null and void. Bare vent. Skjer ikke. Worst case scenario så går vi tilbake til tomme tribuner.
 4. Trodde Newcastle skulle bli PSG jeg, ikke et Championship lag.
 5. Du sier smittetilfeller. Hvor mange av disse er spillere? Er dette som er høyst relevant. Greit nok hvis en har 10-15 spillere som har covid. Men alt fra 5-8 spillere ute hadde jeg vært i favør til å spille.
 6. Definer "massevis av spillere" Selv om en har 5-6 spillere i karantene kan alle PL klubber stille et konkurransedyktig lag. Er derfor man har store staller. Mange ledende eksperter på Covid konkluderer med at Covid er et permanent virus og er kommet for å bli på lik linje med influensa. Covid er ikke sannsynlig å gå vekk i år og ikke om 20 år. Man er nødt til å leve med det. Det er realiteten.
 7. Enten begynn å forstå og lær deg å leve med viruset eller utsett kamper hvert eneste år og ikke bli ferdig med sesongen før Juni, Juli og et overbelastende kampprogram for spillerne. Covid går ikke bort i nærmeste fremtid.
 8. Kan ikke bare ta en pause. Vi har en terminliste vi må komme oss gjennom. De syke får gå i karantene. Resten møter opp og spiller. Er ikke et vanskelig konsept.
 9. Må slutte med å utsette kamper hver gang det skjer at koronautbrudd. Vi har en terminliste vi må komme oss gjennom. Covid går ikke bort I den nærmeste fremtid og vi må lære oss å leve med det. Kan du stille et konkurransedyktig lag får du møte opp til kamp.
 10. Gerrard med 75 vinnprosent. Snakker vi topp 5 trenere i ligaen?
 11. Norwich og Newcastle går ned, garantert. Hvem som blir med dem ned har jeg ikke peiling på.
 12. Lewandowski er bare en målscorer. Flere kriterier enn mål som avgjør en Ballon D'Or.
×
×
 • Create New...