Gå til innhold

KKN

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

KKN sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. En ting er sikkert uansett hvem den skyldige er: dette er gjort for å sikre seg forpliktelse fra alle parter. Nå er det liten grunn for Tyskland/Europa å forhaste seg inn i et kompromis med Russland for å avslutte kamphandlinger og gjenoppta gass leveransene. Dette virker begge veier, makteliten under Putin kan heller ikke tvinge Putler i kne for å starte opp igjen gassleveranser og redde den russiske økonomien. Amerikanerne er nå sikret som kritisk leverandør av LNG til Europa, dermed kan de kreve at Europa står dem bi...helt til krigen er over? Embargo av russiske selskaper gjør at reperasjon av Nordstream ikke er rett frem. Det vil ta lang tid å avklare politisk, og enda lengre å løse teknisk.
  2. Det første som slår meg er "the butterfly effect".... Vi har tross alt klart oss fint i 66 millioner år, hva ble endret i det øyeblikket de knuste inn i støvklumpen og slengte mange tonn med materiale i alle retninger?? 🤔
  3. Kan det være nyttig å nevne at SF6 har en levetid på 800-3200 år i atmosfæren (i motsetning til CO2 som har 300-1000 år)!? Det vil også være nyttig å gå nærmere inn på hvordan man beregner GWP, f.eks. hvordan virker akkumulering av gass i atmosfæren inn på regnestykket? Tilsier ikke all fornuft at SF6 burde vært forbudt straks man fikk alternativer på markedet (2019)!?
×
×
  • Opprett ny...