Gå til innhold

Nytteni

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nytteni

  1. Heisann, jeg kjøpte need for speed heat på playstation 4 og nå er jeg i garasjen etter at jeg lagde et navn for meg selv (make a name for yourself) og så fant jeg garasjen jeg skulle til, men jeg kommer meg ikke ut av den, har prøvd alt tror jeg, noen sier man skal slette savefile og sånt da, men jeg orker ikke å begynne på nytt, er spillet ubrukelig bare på grunn av feil?

  2. Jeg pleide å spise litt chips og pølser og sånt helt til legen sa at blodtrykket mitt var litt på grensa, var ingenting farlig da, men jeg sluttet helt å spise usunne ting, det var akkurat det jeg trengte for å spise sunnere og nå føler jeg meg helt fantastisk fordi jeg ikke spiser chips lengre engang, får bare vondt i magen nå hvis jeg spiser noe med dårlig fett for eksempel, kanskje noe å tenke på?

  3. Tenkte litt på det nå nettopp, si at man skaper en utvidelse eller eksplosjon inni noe, for eksempel boks og dette skjer i 99 % av lysets hastighet eller så nærme som mulig da, vil ikke alltid de veggene rundt som utvider seg da alltid være litt raskere enn selve eksplosjonen? Jeg mener, den utvidelsen av veggene kan vel ikke være i samme hastighet som selve eksplosjonen, så hvis man skaper en slags boble da med en eksplosjon inni og man fortsetter å sette av en serie av disse med hastighet på 99 % av lysets hastighet, ville ikke man etterhvert da få et slags momentum som overgår hverandre og til slutt, være raskere enn lyset? Lagde et lite bilde av det, vet ikke om det ble noe bra men, skal vise litt at man slager en slags atmosfære eller boble i det tomme rommet i universet og man setter av en eksplosjon inni den som utvider selve veggene i bobla og man bare kjører på med en rekke serier av disse så man får et slags momentum til slutt

    njuigyufdtu.jpg

×
×
  • Opprett ny...