Gå til innhold

krsitoffer1

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

krsitoffer1 sine prestasjoner

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Synes norske damer har en tendens til å se på menn nesten som accessoirer, de vil velge klærne dine og måten man snakker på og bilen man kjører og hvor man bor osv. Personlig er mitt inntrykk av asiatiske damer generelt sett er mer tilbakelent når det gjelder sånt, hadde aldri dratt ned til sørøst asia for å finne meg dame men ender stort sett opp med å date damer fra sørøst asia.
  2. Noen her som har erfaringer med Thursday Boots? endte opp med å bestille ett par etter å ha sett en youtuber skjære dem istykker.
  3. Altså, forsvaret har jo ikke nok ammunisjon til skikkelig opplæring av de som faktisk er inne i førstegangstjeneste, Blir ikke akkurat 100% komfortabel etter av å ha fyrt av totalt 120 skudd på skytebane iløpet av 12 mnd. Om du virkelig føler du trenger grunnleggende opplæring i håndtering av våpen vil det mest effektive være å melde seg inn i en pistolklubb og begynne å trene dynamisk skyting etterhvert, evt. begynne med langdistanse-skyting osv. etterhvert. Det å være treffsikker/trygg med pistol er veldig overførbart til å være dyktig med rifle, uten at det nødvendigvis går andre veien. (Altså med rifle har du skulderstøtte + ser gjennom ett rødpunksikte, og etter sikte er skytt inn så treffer alt du plasserer rødpunktet på. ) Når det gjelder OP mener jeg HK416 komplementert med HK417 som skarpskytter-rifle har uante fordeler foran gamle AG3'er, Men ja vi skulle nok hatt flere.
  4. Er det sånn at Audible + gir en kurert liste over tilgjengelige bøker per måned? hvordan er utvalget der? ikke så interessert i norske ting.
  5. Hvordan er utvalget på disse to? slet litt med å finne fram via nettsidene. Kommer til å jobbe mye overtid over de neste ukene og er i første omgang giret på å tråle meg igjennom alle de mest kjente framtidsdystopi bøkene jeg ikke har lest ennå. Tenker da Atlas Shrugged, 1984, Fahrenheit 451, Brave new world, The handmaid's tale, A clockwork orange, The road, Parable of the sower, we av Yevgeny Zamyatin, Never Let Me Go av Kazuo Ishiguro, The Dispossessed av Ursula K. Le Guin, Station Eleven av Emily St. John Mandel. Er også interessert i Dostojevskij sine romaner, og non-fiction fra Jung og Trotsky og hele The History of the Decline and Fall of the Roman Empire av Edward Gibbon, er glad i podcasten til Tom Holland å kunne også tenkt meg hørt på bøkene hans. Også interessert i historie, føler jeg har en viss oversikt over europeisk og forasiatisk historie fra starten av dokumentert gresk historie og fram til renessansen, men når det gjelder andre tidsperioder og regioner er det mer sporadisk, så historisk faglitteratur er også av interesse. Leste en del Krim/spenningsromaner (Type Stieg Larsson, Jo Nesbø, Tom Kristensen, Jens Lapidus osv.) som tenåring men synes ikke det er særlig spennende lengre. Når jeg skal drone gjennom dobbelskift på jobb oppleves det som om tiden går raskest når jeg hører på noe passe tørt på 1.3-1.5 hastighet. Har du erfaringer med for eks. Audible, Scribd, Storytel?
  6. Har en jobb hvor jeg har muligheten til å gjøre alt jeg skal uten å måtte fokusere så veldig mye. Har så langt stort sett så langt hørt på podcaster, veldig begeistret for alt av alt av Mike Duncan og andre som lager serier som tar for seg brede historiske begivenheter og som gjerne varer i titalls/hundrevis av timer. Det finnes veldig mange bøker jeg har lyst til å få med meg men er litt nølende da det virker som om de fleste apper tvinger deg til å kjøpe hver enkelt bok. Min personlige subjektive mening er at biblioteker burde i samarbeid med NRK tilby lydbøker i fil-format da dette er en mye mer tilgjengelig og moderne måte å fordøye litteratur på, men dette er en digresjon. Finnes det noen gode abonnement-baserte apper for litteratur? Hvilke apper for lydbøker vil dere anbefale?
  7. Opplevde innbrudd mens jeg var på reisejobb i noen uker, vurderer nå alarmtjeneste, med kamera, vekterutrykkelse, sms advarsel og en jævlig bråkete sirene. I beste fall ville det ha skremt unna tyvene før de tok noe, i verste fall så hadde jeg fått vite om det tidligere å ikke når jeg endelig skulle hjem.
  8. Optimalt sett blond, 164cm, 49-52kg, smal midje, brede hofter, c cups, Men det viktigste er feminine former, ratio mellom hofte og midje, om det er på plass kan hun være alt mellom 140 og 2 meter høy, og hun kan være alt fra formfull til tynn med mageruter.
  9. Vil anbefale deg å Om du bor i en by vil jeg anbefale deg å lage en bra profil på noen apper, happn, bumble, tinder for eks. og dra på så mange dater som overhodet mulig, café/tur er de alternativene med lavest terskel, få tak i litt erfaring med kommunikasjon med det motsatte kjønn generelt. Det er minst like stor forskjell på damer som menn, de kan være slemme, snille, dumme, intelligente, følsomme, pragmatiske osv. generaliteter funker dårlig, og jeg mener verken kvinneguiden eller andre fora på internett nødvendigvis er representative for norske kvinner.
  10. Kjenner en utdannet thailender som velger å bo i norge med 50000 brutto per mnd over 14000 nok i Thailand, og mener det er ett mer komfortabelt liv. Om en thailender ikke gidder bo i Thailand med 47700 baht i mnd så tror jeg 15 000,- blir litt kjedelig ja.
  11. Hvordan gikk det? hva endte du opp med? Trente hjemme i 2-3mnd etter et halvt år ish treningsfri i 2020 for ca. samme grunn som deg. Kjøpte strikk, doorgym (pull up stang som hviler på karmen), og en vektvest med inntil 40kg, Trente noe sånn som dette annenhver dag på moderat kaloriunderskudd 3-5 sett chins 3-5 sett pushups med vektvest 3 sett Side lateral raises med strikk 3 sett triceps pushdowns 3 sett biceps curls 3-4 sett hanging leg raises Loggførte treningsøktene og hadde som målestokk for progresjon på hovedøvelser (chins og pushups) å perse i noe hver økt, enten amrap rekord på en gitt vekt, antall sett med en gitt vekt, eller total volum. Gikk fra 8 slappe chins på 80ish kg kropsvekt, til 21 solide på 78, Skulle jeg gjort det igjen hadde jeg nok kjørt en slags 2-splitt heller og trent over, under, fri Og brukt et par 16kg og en 24kg kettlebell til en anaerobisk fokus underkropp-styrkeøkt med mye høy rep utfall/double kettlebell frontsquats/swings/RDL med korte pauser,
×
×
  • Opprett ny...