Gå til innhold

mando1337

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mando1337 sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Pengesystemet vi har i dag har eksistert i 50 år. Det var også noen forsøk på det samme på 15 og 1600 tallet hvis jeg husker riktig men det gikk skeis etterhvert det også, da på grunn av ekstrem inflasjon.
  2. Det er ekstremt mye scams og pyramidespill i kryptovaluta verden men Bitcoin har alle hatt tilgang på siden dag 1 uten at noen som helst har hatt en fordel over andre.
  3. Helt rett men også helt feil. Vår forbruk av skitten energi har skapt problemer for klimaet på jorden. Hadde vi derimot, naivt sett, hatt hele verden på feks vannkraft eller atomkraft ville man hatt tilgang på masse ren energi som ikke påvirket miljøet på samme måte som Tyskland eller Kina gjør i dag. Ja her kom du med kjempe bra argument i mot, gratulerer med dagen.
  4. Akkuratt derfor det er så sykt at fiat standarden fortsatt en ting folk godtar, at staten kan printe penger som de vil på vegne av folkets kjøpskraft.
  5. Proof of stake versjonen er Ethereums død. Store banker og veksleplatformer vil stå for store deler av "staken" og vil være pålagt å sensurere transaksjoner, som feks å måtte følge OFAC lister (Tornado Cash er et prakt eksempel). Det hadde forsåvidt ikke vært første gang Ethereum sensurerte en transaksjon (DAO hack). Ethereum spacet består stort sett av larps som egentlig ikke bryr seg om desentralisering men heller om fiat gains. "Desentralisert finans" snakkes det høyt om men store deler av brukermassen er avhengig av nodene til Metamask eller Infura. Flaut opplegg hele greia spør du meg. Når det kommer til PoW virker det ut som folk enten bare bruker 2 min på å lese ingressen hos wikipedia eller ikke gidder å lese seg opp i det hele tatt. Det konkluderes med at PoW har høyt klima avtrykk fordi det konsumeres mye strøm men det er tydeligvis ingen som bryr seg om energi miksen. PoW minere jakter konstant på de billigste energikildene som feks vannkraft, atomkraftverk eller til og med damp fra vulkaner(Nasjonal mining i El Salvador). En annen kilde som er veldig populær blant minere er å omdanne gass ved fakling til energi for å gi energi til minere, noe som gjør at man faktisk kan få økonomisk gevinst ved å faktisk få bruk for energien samt en miljø gevinst fordi det ikke slippes ut like mye stoffer som det ellers ville gjort ved "vanlig" fakling. Menneskeheten har gjennom historien fått økt livskvalitet av økt energi forbruk, man må bare bygge ut og sikre at det er ren energi.
  6. Folk i dag tror "blockchain" er noe magisk teknologi som kan puttes på alt for å gjøre alt bedre. Det er en forbanna treg database. I bitcoin verden har de begynt å "streame" penger til eierene av podcasten hvem enn de ønsker å dele profitten med. Dette er noe Adam Curry(en av de første til å begynne med podcasting) er stor fan av, de kaller det value4value eller v4v. Her tror jeg de legger til noen felter i RSS feeden som gjør at man kan betale feks per minutt. Mer her: https://podcastindex.org/podcast/value4value Ikke noe bitcoin reklame her altså men syntes det er en spennende måte å gjøre det på om man liker bitcoin og som en erstatning til å ha første 10 minuttene av podcasten med irriterende reklamer.
  7. Atomic swaps, onchain/lightning swaps eller noe så enkelt som en coinjoin knekker hele teorien til denne rapporten. FUDen rundt Bitcoin blir bare dårligere og dårligere. Lykke til :)
  8. Atomic swaps, onchain/lightning swaps eller noe så enkelt som en coinjoin knekker hele teorien til denne rapporten. FUDen rundt Bitcoin blir bare dårligere og dårligere. Lykke til :)
×
×
  • Opprett ny...