Jump to content

Grum

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Håper at noen har erfaringer og kan gi råd angående kne skader Jeg har spilt fotball fra jeg var 14 år til jeg var 23 år. Så har jeg hatt ca. 2 år med pause. Nå når jeg har blitt 25 (snart 26), har jeg begynt å spille fotball igjen. Jeg trente ganske aktivt det siste året, før jeg tok en pause. Altså 3 treninger i uken + kamp(er). På de 2 årene med pause har jeg vert av og på med styrke trening. Men siste halv året, har det vert lite aktivitet. Når jeg nå begynte å spille igjen, gikk det ganske bra de to første treningene og eneste problem var at kondisen som var forferdelig. På den tredje treningen begynte jeg å slite med smerter på utsiden av knærne, men klarte å «losse» meg igjennom treningen. Jeg kjente det sånn middels i knærne dagen etterpå. Den andre dagen kjente jeg det mindre nå på den andre dagen, var det tid for fjerde fotball trening (to dager etter den tredje treningen). Men jeg klarte ikke å fullføre treningen, da jeg hadde så mye smerter at jeg måtte gi meg. smertene er litt vanskelig å lokalisere nøyaktig hvor det kommer fra, men det er på utsiden av knærne. Det er spesielt på framsiden og baksiden av yttersiden på knærne. Jeg kjenner det også litt Nedover leggen (på utsiden) og litt bak på låret. Smertene er verre på høyre kne (da jeg er høyrehendt) siden jeg har spilt fotball i sirka 9 år, har jeg vert borti de fleste vanlige skader/smerter når det gjelder beina generelt. Men denne gangen var det noe nytt. Det er en veldig stikkende smerte, men som ikke er der hele tiden. Jeg kjente ikke det så mye når jeg løp (bøyde knærne). Men når jeg bråstoppet, slo pasninger og hoppet kjente jeg smerten. Det er når jeg bråstopper og vender(side forskyver) det er på sitt værste (under fotballtreningene). Spesielt på den fjerde treningen. men nå når jeg har kommet hjem, kjenner jeg nesten ingenting igjen. Jeg klarer både å gå og bøye knærne uten store problemer. Det så er litt rart, er at jeg har prøvd å gå fram og tilbake i leiligheten på forskjellige måter og forskjellige tempoer. Jeg kjenner smerten litt innimellom, men det er veldig tilfeldig når det kommer. Jeg klarer ikke å kjenne en spesiell stilling når jeg bøyer knærne, hvor jeg kjenner smerten. jeg kjenner nå at jeg har blitt pittelitt hoven på utsiden av leggen, men det er ikke der jeg oftes kjenner smerte. Jeg har prøvd med voltarol krem, men føler ikke de har hjelpe noe særlig (nå har jeg bare brukt de i 2 dager). ble muligens en litt lang tekst, ikke sikkert mye unødvendig informasjon. Men jeg prøver å få med alt som kan være relevant. jeg er også usikker på om jeg skal dra til legen. Da jeg bare har kjent smertene på to treninger og det ikke er noe akutt. Men jeg syntes det er veldig rart at på den fjerde treningen måtte jeg gi med ganske tidlig fordi jeg hadde for store smerten, for så å være helt fin igjen når jeg kom hjem. Er det ikke rart at det går så fort over? noen som har erfaring eller hørt om lignende?
 2. Grum

  Vurderer tesla

  Det er model S jeg ønsker å kjøpe. Jeg forstår jo at når bilen er kjørt så langt så øker jo sjangsen for at ting ryker. Men en del av de model s ene som ligger på Finn så er batteriet skiftet og systemet oppdatert til 4g. Det hjelper vell litt på? Mange av det har Fortsatt garanti på batteriet. Jeg har ikke så veldig lyst på en model 3 i utgangspunktet og da kunne jo jeg like godt kjøpt en anna bil tenker jeg.
 3. Grum

  Vurderer tesla

  Har tenkt på deg også. Men jeg tenker ikke å legge inn egenkapital i lånet. Tenker heller å låne hele summen også spytte inn penger underveis. Visst jeg da skal kjøpe helt ny blir det ganske stort månedsbeløp på lånet og jeg kan vell kun ha maks 8 år på nedbetaling når jeg ikke legger inn egenkapital.
 4. Grum

  Vurderer tesla

  Jeg vurderer å kjøpe meg tesla over det neste månedene. Jeg tenker da å kjøpe en brukt en på Finn i en pris klasse mellom 200k-320k. Har sett på litt forskjellig inn på Finn og det er mye variert. Men jeg lurer på et par ting da! Jeg mener å har hørt at om en elbil er kjørte over 150 000 km, så har ikke det like mye å si på slitasje som med en disel/bensin bil. Stemmer dette? Har litt med prisen på Teslaene som ligger på Finn. Ser at det billigste er kjørt ca en plass mellom 150 00 og 250 000 km. Jeg skjønner jo at det vil jo være forskjell på en tesla som nesten ikke er kjørt noe. Men må en regne med mye slitasje da? Erfaringer? Har hørt at å forsikre en tesla er ganske dyrt. Har hørt at det ligger på en plass mellom 20 000 - 30 000 i året på forsikring. Stemmer dette? Her vill vell det om teslaen er kjørt langt eller ikke spille litt inn? Har jo hørt mye om feil på Teslaer. Spesielt på de 2013 og 2014 modellen. Har hørt at Teslaer blir levert inn med feil på (tesla) verksted og at det da ikke blir fikset skikkelig. Nå er jo det en del Teslaer som kjører på veien, så visst det hadde vert så mye feil med dem hadde vell ikke folk kjøpt dem? Har også hørt det kan bli lang ventetid på tesla verkstedene. Erfaringer? Ellers noe jeg burde være ops på med tanke på kjøp av Tesla. Bra bilkjøp? Dårlig bilkjøp?
 5. Han/hun har fått seg ny bolig. Men han/hun har valgt å leie men en venn som har hund. Så jeg vet at dyr er tillatt i boligen de leier. Han/hun flyttet inn i den ny boligen for ca litt over 1 mnd siden. Da han/hun kom for å hente tingene sine men ikke tok med seg alt. Jeg hadde allerede da venter på dette i flere måneder. Jeg hadde alle tingene til han/hun lagret i leiligheten min i flere måneder før han/hun kom å hentet mesteparten for 1 mnd siden. Men jeg føler nå at han/hun bare ikke gidder å hente resten av tingene sine. Jeg føler det blir alt for dumt at jeg må ta vare på katten, fordi hun har valgt å leie med en venn. Det samme gjelder tingen
 6. Beklager så sent svar! Vert noe hektiske dager med tanke på ferie alt har gått fint og pengene har kommet. Var som jeg i utgangspunktet tenkte at banken var sein med å overføre
 7. Litt oppdatering i saken. Jeg har jo ikke hoppet på worst case scenario her. Jeg velger å tro fortsatt at dette var oppriktige kjøper, da de virket veldig oppriktige. Jeg har sjekket på vegvesenet sine siden og bilen står (fortsatt) registrert på samme navn som er i kjøpe/salgs kontrakten. Jeg sendte en melding til kjøper igår og fikk til svar at banken skulle ha godkjent de siste dokumentene dagen før og regner da med det går 1-3 dager før penger er på konto. Nå har det ikke kommet enda, men tenker visst pengene fortsatt ikke har kommet inn til mandag tar jeg kontakt med kjøper igjen og ber om lånebevis og hvilke bank de bruker. STAY TUNED....
 8. Jeg solgte bilen min for 1 uke siden. Det er en høy vesentlig sum og pengene er ikke enda kommet på konto enda. På salgs kontrakten står det at summen skal betales ved overtakelse og det betales med bankfinans (fra en anna bank). Datoen for betaling står også som samme dag jeg solgte bilen. Jeg måtte sende inn vognkort del 2 elektronisk og bilen er skreve over på kjøper., for at lånet skal godkjennes. Jeg har aldri solgt en bil før og siden summen er litt vesentlig høy, har jeg blitt litt usikker i ettertid. Er det normalt at det kan gå over en uke før betaling kommer på konto? Kan det være at kontoen jeg har skreve inn har en slags maks grense for mottak? Har jo selvfølgelig vert så `lur`, å lest på saker der folk ikke har fått penger for bilen sinn. Så føler litt usikkerhet nå i ettertid. Noen andre som har vert borti lignende saker? Gjerne der de har fått pengene sine.
×
×
 • Create New...