Gå til innhold

Amund121

Medlemmer
 • Innlegg

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Amund121 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei. Bilen går fint til å starte med men da jeg gir på å kommer opp i 6. gir å det begynner å gå tyngere så blinker glødelampa å bilen går skikkelig dårlig, har funnet ut at det er wastegaten som slår ut. Også får jeg feilkode 00568. Har prøvd å byttet turbotrykksensoren, og sjekket kabler men finner ingen brudd.
 2. Motoren er en 2 liter, gått 270 000 å brukt diagnosapparat fra Biltema
 3. Hei, da jeg leser av live data på bilen så står det «absolute throttle position 100%» den rører seg ikke selvom jeg gir gass eller står rolig, alltid på 100%. Jeg vet ikke hvor lenge den har vært sånn, men jeg fant det ut da bilen plutselig gikk dårlig å jeg fant ut at en turboslange hadde ryki. Etter jeg byttet den gikk bilen bra, men da jeg gir på skikkelig i 15-20 sekunder så slår wastegaten ut å da går den ikke tilbake før jeg stopper å starter bilen. Får ikke opp noen feilmelding på feilkodeleseren men vis jeg fjerner feilkoder så går den igjen uten at jeg stopper bilen, selvom det ikke er feilkode der. er det noen som vet va som kan være galt?
 4. Fikk opp disse to, da jeg sletter de går bilen bra i 2 sekunder
 5. Ingen motolampe å ingen feilkoder, har sjekket med feilkodeleser
 6. Hei!har en Audi a4 b7 org 140 hk men chippet til 220hk. Den begynte plutselig og gå ekstremt dårlig her en dag da jeg var ute å kjørte, er så vitt jeg for den i 100, og maks 70 i litt oppover Bakke. Har prøvd og koble av wastegate og låst den helt oppe og da går den litt bedre, men langt fra full effekt. Den yter kansje 100 hk da. Målte turbo trykke og det er som det skal, finner heller ingen lekkasje av turbotrykk. Så nå er jeg tom for ideer...
×
×
 • Opprett ny...