Jump to content

kkn15403

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kkn15403

 1. Ja, ganske presist tre år. Så jeg føler jeg ligger godt an i forhold til markedet nå.
 2. Valgte å bytte, og økte til 750k + bonus. Har blitt forespeilet ~100k +- 50k avhengig av resultater i bonus. Ellers var samtlige andre vilkår bedre, og jeg satt igjen med veldig godt inntrykk av de jeg intervjuet med. Svært fornøyd. Edit: Forøvrig fortsatt in-house. Jeg har ikke opplevd at konsulentselskap gir bedre tilbud.
 3. Den fulle statistikken lar en sammenligne på sektor og bransje så det hjelper litt på tallene for oss i IT tidlig i karrieren. Du har rett i at det ligger på (lav) markedsverdi så jeg lider ingen nød.
 4. Snevrer man inn statistikken på Tekna på sektor, og sammenligner med hva de med eksamensår året før deg fikk ifjor er gjennomsnittet 680k. Geografi indikerer også at snittet som gjelder for meg ligger noe over det. Har hørt med en liten håndfull av andre i samme sjikt som meg som ligger rundt det samme (egentlig litt over).
 5. Nå nærmer jeg meg tre år totalt med erfaring og har økt til 670. Ikke fornøyd mtp hva jeg produserer. Nok til at jeg blir til neste lønnsforhandling, men kommer da til å innhente tilbud og være åpen for å bytte. Jeg syns ikke noe om at man må innhente andre lønnstilbud for å få markedslønning. Kan skjønne at arbeidsgiver mister tillit, og at det er noe man ikke gjør år etter år. Samtidig er det noe man gjør fordi man selv ikke lenger har tillit til at arbeidsgiver betaler markedspris for arbeidet. Det er et tillitsbrudd mellom begge parter i en sånn situasjon, og jeg kan tenke meg at selv med et akseptert kontrabud vil begge parter måtte jobbe for å gjenoppbygge tilliten igjen.
×
×
 • Create New...