Jump to content

Hanse12

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når tror dere PS5 tørken på Finn.no inntreffer ? Jeg ser at enkelte kun kjøper og selger PS5, nye annonser hver eneste dag fra disse droppene.
 2. Jeg vet Ikke. Jeg ser du kan fremdeles forhåndsbestille og det har gått flere timer nå. Hvor mange PS5 har dem a?
 3. Jaha. Alt gikk helt supert. Var en solid kar og hyggelig. Vi så på innholdet i pakken grundig og alt gikk helt supert. Testet PS5 og den funket også.
 4. Det er forståelig. Jeg har tatt en hard background check. Har hatt kontakt vis SMS, har telefonnummer, personlig adresse, navn. Alt samsvarer med info fra 1881 og gule sider. Sosiale medier ser også bra ut. Finn.no brukeren er verifisert og aktiv siden 2012. Har garanti og kvit men får jeg allikavel problemer så er det bare å stå utenfor leiligheten hans. Som sagd, ingen røde flagg. Alt ser ut til å være legit og solid. Møter han i morgen, kan jo oppdatere dere dersom det er av interesse .
 5. Nja. Varierer fra 7000- opp mot 8500. Ligger noen ute til 9000+ men de er ikke så attraktive. Er du heldig kan du finne noen nede i 6500, men det er sjeldent.
 6. Jeg var den første som sendte melding på Finn. Siden jeg er en som er bosatt lokalt så prioriterte han meg. Vi har en avtale nå. Håper han ikke endrer mening i løpet av natten.
 7. Nei, det tviler jeg på. Jeg er i kontakt med selgeren, ser ut til å være en solid kar, og vi har avtalt å møtes i sentrum i morgen.
 8. Akkurat det, jeg orker ikke å leke katt og mus lenger, varslinger på Finn.no og alle andre mulige nettsider. Produksjonen stabiliseres ikke før i slutten av 2022. Og 8000,- er ikke et dårlig offer.
 9. Det er det jeg også tenker. Dette koster 5900+700+1100 =7700 nytt i butikk, og jeg får det for 8000,-. Med tanke på den nåværende tilstanden i markedet så tenker jeg det har vært det? Jeg går jo -300 i minus men kan jo alltid selge det videre for minst like mye dersom PS5 ikke faller i smak. Jeg ser jo at enkelte her punger ut 9000-10000kr for lignende bundle.
 10. HJELP Heisann Folkens! Jeg har nettopp funnet meg en ny PS5 disc versjon ink 2 kontroller + Sony 3D trådløs headsett. Alt av Kvittering og garanti følger naturligvis med. All Utstyr er minimalt brukt, headsettet er brukt i knapt 30 minutter. Headsettet har gode reviews og har en verdi på 1100,- og kontrollen koster 700,-. Får alt dette for 8000,- (møtes fysisk), høres dette ut som et godt kjøp?
 11. Det står også 1 pr husstand så hvis familiemedlemmer eller slektninger med samme etternavn Signer opp se fjerner de bestillingen.
×
×
 • Create New...