Jump to content

Taurjus

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da har jeg endelig fått bestilt en ps5 fra CDON (forhåndsbestilling vel og merke m/forv. lagerdato 30/6) - takk til dere som tipset siste timen!
  2. Hei folkens, beklager sen tilbakemelding fra min første post her på formiddagen i dag. Var på vei til jobb når jeg skrev inn, så har ikke hatt mulighet til å følge opp/svare her før nå. Som mange av dere har påpekt, ganske sinnsvakt å kaste 2500,- etter en sånn scam.! Var et øyeblikks 'fu*k it'- er bare så lei av å ha gått glipp av flere releaser; kø/for sen på avtrekkern etc. tidligere. Kan i alle fall meddele at jeg ringte kredittkortselskapet like etterpå og forklarte situasjonen. Fikk beskjed om å melde fra til kundeservice i 'nettbutikken', hvorpå jeg sa jeg antakelig ikke får noe reaksjon der mtp. at det er en åpenbar scam. Fikk da beskjed om at det er viktig å ha gjort det uansett, slik at jeg kan melde 'reklamere' kjøpet så snart overføringen er 'bokført' hos kred-selskapet; deretter ble jeg fortalt at jeg sannsynligvis får medhold i at kredittkort-selskapet tar tapet (ifølge damen i kundeservice), etter at de har bekreftet at det er en useriøs/falsk aktør... Men fy f..., fortjener ikke pengene tilbake - å tro at det blir 'flash-sale' på halv pris av retail price på et produkt som dette pdd., må være årets mest blåøyde >_< Takk til deg som rapporterte at posten min inneholdt personinfo fortsatt - og dere andre som tok dere tid til å gi deres 2 cents - jeg venter videre på min mulighet (kun fra velkjente aktører vel og merke)
  3. Hei folkens, har fulgt med på tråden her siden like etter forrige CDon slipp. Vil bare melde fra om at jeg hoppa på en mulighet som varer i ca 25 min til(!) fra GearMall, med flash-tilbud på ps5 disc-versjon. Ble jeg lurt så får det være (brukte kredittkortet), prisen er too good to be true. Annonsen dukket plutselig opp på Instagram. Sjekk det ut selv, om noen er interessert (se screenshot)
×
×
  • Create New...