Gå til innhold

CarlEdmunds

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CarlEdmunds

  1. Locrin skrev (På 9.8.2023 den 6:57 PM):

    Veldig mange tips som gjør spillet lettere. Hvis du har en helse trylledrikk kan du kaste den på bakken ved en venn og helbrede dem på den måten. Bonus du kan kaste en trylledrikk på flere personer og lege alle samtidig. God bruk av ressurser på den måten. 
     

    Snik rundt og send av gårde en velplassert pil eller trolldom før du starter kamp for et gratis angrep. 
     

    Spiller du en rogue bør du selvsagt starte med å snike og stikke noen i ryggen hvis du kan deretter løpe ute av syne og snike igjen så du kan gjenta snikangrep igjen og igjen   

    Det er også gøy å spille på www.seriøsenorskecasino.com

    Liten sjangse til å treffe en fiende?  Kanskje du kan binde han fast med en trolldom, flytte en annen karakter bak dem, forgifte dem eller bare skape mer lys for å se dem bedre. Mange regler og triks man kan benytte. 

    Det mest irriterende er at jeg fant ut om helbredelsesdrikken nesten på slutten av spillet

  2. Jeg hadde litt lignende problemer for noen år siden hvor hageblomster og planter forsvant helt sporadisk men alltid om natten, så jeg ble veldig fornøyd da jeg klarte å ta dem på fersken på film og hadde opptaket som bevis på at jeg ikke var blitt gal hahaha
    Jeg får direkte video og opptak gjennom deres app rett på mobilen og så er det satt opp slik at jeg blir varslet når noe skjer så jeg vet om det umiddelbart eller jeg har opptaket lagret til når jeg våkner.
    Du kan se litt hva dem har her da dem tilbyr litt forskjellig tilpasset til behov: kameraogsikkerhet.no
    Krysser fingre for at dere kan ta dem på fersken snart!

  3. Astrologi kan virke rart når man først hører om det, men det er mange som liker å drive med det, og som interesserer seg i det fordi det gir dem en mer mening. Det gir også en følelse av hvor mange hører hjemme, eller hvordan man er. I tillegg har det litt å gjøre med å bli kjent med personen som man snakker med. For eksempel så finnes det en artikkel: https://www.astrologi.as/21-sporsmal-a-sporre-en-fyr-om-a-bli-kjent-med-ham/ som handler om hvordan man skal stille spørsmål til menn for å bli kjent med de, og det har lite å gjøre med hva slags stjernetegn de er.
     

  4. En studie som går ut på å lære seg litt om økonomi og styring virker veldig interessant fordi det viser litt hvordan forretning og penger fungerer. Det kan både være lærerikt og lurt hvis man skal tjene penger selv. Jeg har selv lært litt om dette de siste årene og kan personlig si at det er veldig kult. Etter å ha lest gjennom artikler som: https://www.finanssenteret.as/hva-er-direkte-kostnader-definisjon-av-direkte-kostnader-ordliste/ så fikk jeg vite dypere hva som er viktig å tenke på dersom man skal spare eller tjene penger. Fortsett å se nærmere på utdannelsen din, men jeg kan virkelig anbefale å drive med økonomi. Det kan være en jobb og en hobby på siden.
     

  5. Hei
    Beklager hvis jeg skrev dette på feil sted ...

    Si meg, hva er dagens tips for å velge NVMe ?

    Det er mange formfaktorer av solid-state-NVMe, for eksempel AI, U. 2, U. 3, M. 2, osv. Hva er lovende, og hva er tvilsom?

    Hva bør du ta hensyn til i 2021 ?
    Hvilken bør jeg velge?
    Hvor skal jeg begynne ? (bortsett fra port på hovedkortet ))))

×
×
  • Opprett ny...