Gå til innhold

CitrusVG

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av CitrusVG

  1. Sapkowski er kjent for å ikke bry seg så lenge han får penger. Bitter som pokker etter han solgte Witcher IP til CDPR for en gangs sum. Han er en mann som er veldig gammel dags og som ikke tror på at CDPR gjorde verkene hans verdenskjent, noe dem gjorde. Problemet med hele opplegget her er at Lauren Hissrich kunne ikke bry seg mindre om innholde av bøkene og ønsket heller å lage sin egen fortelling i noen andre sitt univers. Hele prosjektet her er en tragedie.
  2. Ser ikke noe LGBT her 😅 Tror du må ta deg en bolle. Desutten, har du sett Star Wars før? Fylt med klisjéer helt siden start.
  3. Klarer jeg ikke å lese eller nevner du ikke engang at spillet sliter både på PC og PS5? Optimaliseringa er kjempe dårlig.
  4. Rett og slett synd men "så nære storhet" er vel litt å ta i. Spillet var fokusert på feil ting fra første start, heller er ikke Rocksteady bemmanet med veteraner lenger så det er derfor spillet er som det er. Sånn er det når man skal lage GaaS. Tipper studioen der vil bli enten solgt eller stengt etterhvert. Men, bra skrevet!
  5. Han er så sykt langt opp i sitt eget ræv at det er nesten skummelt. Har fått helt ekstremt avsmak av Kojima som en utvikler siden MGSV.
  6. Jeg håper at folk forstår at Phantom Blade Zero er en fake gameplay trailer.
  7. Hva med å boikotte spill som har mtx isteden? Syns ikke utviklerne som sliter ræva av seg for å lage et spill skal betale for noe en forfatter har twittra.
×
×
  • Opprett ny...