Jump to content

Remi

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Samme her. Bestilte på Obs slippet sist fredag. Fikk nettopp mail med kvittering og så en ny mail med sporing av pakke på vei til destinasjon. Da blir det nok utlevering før helgen.
 2. Bestilt! Har ventet siden lansering i fjor og vært med på alle trekninger som finnes der ute uten hell. Tusen takk for tipset!
 3. Ingen sms/mail her heller. Om noen vil dele en kode setter jeg og guttungen på 10 år veldig pris på det.
 4. Ser at begge utgavene på Power ligger nå til kr. 99.999,-. Da har nok raffle begynt. Har dog ikke fått sms/mail enda, og har heller ikke troen på at det kommer noe.
 5. Hei. Er forholdsvis ny her, men har lusket rundt i bakgrunnen det siste året for å skaffe meg og guttungen en PS5. Husker godt jeg var 12 år da PS1 kom og jeg kjøpte den for oppsparte midler (over lang tid) på Akers Mic på Ski Storsenter for kr. 3.000,-. Husker ikke om prisen den gangen inkluderte spillet Wipeout eller om jeg måtte kjøpe det i tillegg, men siden jeg spilte Wipeout ble jeg hektet på Playstation. Har siden den gang kjøpt PS2/PS3/PS4, alle på lanseringsdagen ved å stå opp ekstra tidlig og stå i kø. Det fungerte ikke i november i fjor når PS5 ble lansert. Satt febrilsk å oppdaterte på siden hos både Elkjøp og Power på lanseringsdagen, men kom ikke inn før det var utsolgt (5 sek etter lansering). Har deltatt på alle Elkjøp sine raffles, men ikke vunnet noe (selv om jeg har tunget kona til å motta spam fra disse med å melde på hun også). Prøvde nå sist igjen på Elkjøp sin raffle, men vant ikke der heller. Stod opp i dag og fikk se at Obs la ut noen maskiner, men jeg var 15 min for sen på disse maskinene. Har nå meldt meg på Power sin raffle igjen, men håpet er ikke stort. Uansett utfall blir det ikke kjøpt noen PS5 til meg og guttungen til overpris på finn.no. Let the raffle begin!
×
×
 • Create New...