Gå til innhold

iskar

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av iskar

  1. Takk for svar! 😊👍 Skal undersøke videre erfaringer angående pålitelighet på disse og batteritid. Ser at Trixie sin har videoopptak som trigges av bevegelse. Det har ikke Nutri Vision.
  2. Hei, Jeg var egentlig ikke på jakt etter et svar om tilsyn til katten eller om å bruke feeder eller ikke.
  3. Hei, Jeg står foreløpig mellom disse to feederne til katten. Hvilken bør jeg velge og hvorfor? Eller er det andre jeg bør se på? Trixie TX8 Smart https://www.zooplus.no/shop/katt/katteskaler/forautomat/976108 Petoneer Nutri Vision: https://www.petoneer.com/NutriVision For oss er det en fordel med smartfunksjoner og gjerne flere jo bedre. Det vil også si en god app med mye funksjoner. Også slike ting som statistikk, vanene til katten med spising, opptak/pushvarsler, etc. Mye plass til mat er også viktig. Noen råd her? En av disse eller vurdere en annen?
  4. Fant ut at jeg trenger annen fjernkontroll som også støtter BiSecure. Holder ikke at det er samme frekvens.
  5. Har garasjeportåpner Hörmann ProMatic 3 og skal overføre signal fra fjernkontroll Hörmann HSE2-868-BS. Jeg ønsker ta i bruk den nye fjernkontrollen jeg kjøpte, men ProMatic ser ikke ut til å ta imot signalet når jeg forsøker å parre med fjernkontroll. ProMatic 3 sin røde lampe blinker ikke hurtig som den skal gjøre når den har akseptert signal fra ny fjernkontroll. Har fulgt bruksanvisning for å programmere fjernkontroll og deretter metoden for å parre med ProMatic 3. Kan noen hjelpe? Har kjøpt denne som i bruksanvisning sier den er kompatibel med HSE2-868. Nevner ikke noe om ProMatic 3 i dokumentet, men den skal fungere på frekvens 868 MHz. https://cdon.no/elektronikk/universell-kodekloner-fjernkontroll-for-garasjeport-p44332462 Takk for all hjelp!
×
×
  • Opprett ny...