Jump to content

Ole Morten

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg liker mest krigerkulturen og drikkekulturen..Det var det som gjorde at de kom til Valhall..De var flinke på andre måter sånn som håndverk,fiske,jordbruk og handel,men det var nok krigerkulturen de var mest kjent som.De hadde en overlegen taktikk,selv om de var i undertall.Brukte skjoldmurer og trettet ut fiendene sine.Fikk de til og gjøre feil..Byttet også på hvem som kjempet fremst og hvem som kunne hvile,slik at første rekke hadde nok energi og utholdenhet hele tiden når det var mulig.Når de ble slått så solgte de seg dyrest mulig.
 2. Gud skapte meg ellers så har det vært umulig og lage noe så fint....Tror nok jeg er noen av få som kommer til himmelen.
 3. Jesus var en god mann..Var også glad i og drikke vin som meg selv.Tror nok at vi to kunnet funnet tonen etter en skikkelig fest..
 4. Det var skuddene i Bolkesjø 23 sep.2020 Politifolkene ble frikjent for skuddene.Spesialenheten for politi sa det var nødverge..kona til mannen var også der.Hun sa det ikke var nødverge og at det var unødvendig.Hun ble ikke hørt,så enten lyver hun eller politiet..Tror nok ikke hun har gidd falsk forklaring hvis mannen hennes hadde løpt mot politiet med kniv,.Problemmet juridisk blir påstand mot påstand.Bare underlig at alle saker mot politiet om overdrevet makt blir henlagt.Ikke rart at mange blir skeptiske til lovverket.
 5. Dessverre ikke fri fantasi,så det sist uke på tv .tror det var ådsted Norge..Sitter ikke her og finner på noe,har heller ikke noe imot politi.Jeg mener og skrev at det er noen politi som ikke er skikket til jobben,samme som mange andre yrker der noen har valgt feil.Problemmet er at det er langt større konsekvenser for folk at det finnes politi som tar feile avgjørelser en for.eks at en frisør gjør feil.Du finner det på Google,det er bare og søke.Vet ennå ikke hvordan Jeg deler filer med denne tlf..må i så fall bytte til iphad.
 6. Er vel en grunn for at mange parti ikke vil at politiet skal ha ordinær bevæpning..Har vært en del saker de siste åra.siste sak jeg så på tv ..var en polsk mann som skulle ta selvmord.Kona ringte til politi for og få hjelp.Politiet kom til huset,mannen kom ut døra i 2 etg mens politet sto nederst i trappa i første etg.Mannen hadde en kjøkkenkniv i handa så politet skøt han.Mannen fikk det som han sa ,men sannsynligvis ikke ville han døde.Politiet ble etterforsket,men de fant ut at det var i nødverge..Skjønner at politiet har en vanskelig og viktig jobb,men tror nok at enkelte aldri skulle vært politi..Det og jobbe med psykiske og vanskelige mennesker er faktisk en stor del av jobben til politiet i Norge i dag..Man kan ikke skyte noen bare fordi man er redd..
 7. Helt enig med deg.Det finnes noen politifolk som kun ble politi pga status og har ingen empati med andre eller noe livserfaring.Heldigvis er dette verre i andre land..Man kan utdanne mennesker til nesten alt,men det er vanskelig og forandre personligheten på mennesker.Man kan ikke ha politi som ikke liker mennesker eller lærere som ikke liker barn. Problemet er at når slike ting blir avdekt så dysses det ned hvis det ikke kommer på media....En vanlig mann har lite og stille opp med,spesielt hvis man ikke har bevis mot staten .Blir det rettssak av urett begått av staten så er sjansen for og vinne svært liten.Det er dårlig reklame,og man vil ikke at folk skal tvile på rettferdigheten her i landet,vi er jo perfekt
 8. Elvene og dalene var brukt før..Bare spør samene. Alta krisen etc..personlig er jeg enig med deg,men mange mener også det samme om at vindkraft ikke skjemmer ut naturen..Det nye er vindkraft på havet ,mere vind ingen folk,men kommer sikkert til og bli masse motstand der også...
 9. Hvem skal bestemme om hvem som er uvitende og ikke ? Er det de med mest utdannelse,livserfaring eller makt.Tror nok de aller fleste ikke ser på seg som uvitende.
 10. Vannkraft skjemmer også ut naturen ikke bare vindkraft,men både vannkraft og vindkraft er uansett mye bedre en kullkraft som er i store deler av verden.Det som faktisk forurenser og skjemmer ut naturen minst er atomkraft,så lenge det ikke skjer noen ulykker.I Norge vil man ikke ha atomkraft så vi er heldige som har masse vind og vann.Vi importerer også kraft i perioder som kommer fra kull,atomkraft.Løsningen på vindkraftverk eid av utlandske aktører må være at staten tar over og ikke skal tjene så mye på det.
 11. Hva har det du skriver med å frata folks egne meninger???Folk har no sine egne meninger uansett så lenge de har et hode med egen hjerne
 12. Hva hvis det kommer en bil imot,eller enda verre at alle de millioner av bilister som vil forbi ikke tenker og gjør det samme.Mange har det travelt for og komme på båt,fly ,jobb etc og tar store sjanser med forbikjøringen..Hvem sin rett det er eller hvem som gjør feil er en annen sak.Syklisten blir skadelidende uansett...
 13. Enig at det kan være farlig,spesielt hvis man drikker for mye antibac,vanlig polsprit er også farlig i store mengder.Føles bare bortkasta og bare ha det på henda når man ikke får kjøpt sprit på butikken...
 14. En sykkel tar no litt mindre plass enn en bil i veibanen.Får fint plass på kanten av veien..Er ikke normalt at noen går midt på veien heller.En syklist blir også mere skadelidende etter ett møte med bil.Hvis man sykler på kanten så går det vanligvis bra.Sykler man i bredden eller midt på veibanen kan det i verste fall ende med en katastrofe.Hvem sin feil eller hva loven sier spiller ingen rolle for den stakkars syklisten som har blitt kjørt ihjel eller blir invalid for resten av livet.Det handler bare om sunn fornuft..
 15. Man kan også drikke spriten,gir en billig rus og slipper og stå i polkø
×
×
 • Create New...