Jump to content

Ole Morten

Medlemmer
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mye bedre og gi folk ett skikkelig spark i Ræva så di kan komme seg på jobb og slutte og sutre. Alle skal no dø før eller senere uansett. Hvis alle har fulgt rådene og blitt hjemme p.g.a. en liten hoste så har nok mange flere blir skadelidende etter en stund.
 2. En ting er og få støndnader ,kontantstøtte i Norge,men polske mødre mottar faktisk det samme i Polen fra Norske skattebetalere…Man kan no prøve og jobbe i Polen eller ett annet østblokkland og se om man får de samme rettighetene som norsk??
 3. Samme om man stemmer rødt eller blått,bllir nesten det samme ut av det uansett i Norge. Ikke så stor forskjell som folk tror,bare på papiret.
 4. Pytt pytt….Om man får det muskulært eller i en blodåre kan no være det samme. Får man det i en blodåre så får man en skikkelig boost. Jeg gir no faan ,ingen vaksine her, makan te tull..
 5. Det er ingen som dør p.g.a de ikke har tenner. Alle eldre mister eller har dårlige tenner,det er normalt. Tannhygiene til voksne mennesker må no være ansvaret til den enkelte som alt annet . Alle sammen har ikke samme lønn,økonomi,helse o.s.v . Det er nok mange som har sluttet og jobbe på dagen hvis man hadde fått ordnet tennene gratis fra staten hvis man kunne vise til at man ikke har råd. Hvis det skal være likt for alle mennesker så kan no alle slutte på jobben og gå på nav istedet. Makan til potetland politikk.
 6. Det er ingen som dør uten tenner. Tenner er en privatsak ,kan ikke belaste andre en seg sjøl hvis man har dårlige tenner og vil ha bedre tenner..Sykdom er en annen sak og kan gi dødelig utfall uten hjelp fra staten. Alle har råd til tannkrem i Norge og de som ikke har råd, bryr seg ikke om tennene uansett. Mye bedre og gi støtte med og trekke alle tennene til folk med dårlige tenner som sutrer og vil ha alt gratis.
 7. Det beste hadde vært at ingen hadde blandet seg inn,eller man har trekt deg ut etter de fant bin laden. Kan ikke tvinge demokrati eller en annen kultur på et folk hvis folket ikke vil ha det sånn i et annet land med en helt annen kultur. Regjeringen var kjøpt og betalt for og fremme nato sine interesser og beskyttet i en såkalt grønn sone fjernt fra folk flest. Taliban har aldri klart og ta over landet uten støtte fra flertallet i folket. De som arbeidet for nato vil selfølgelig forlate landet.,og blir sett på som korrupte og landssvikere av taliban. Burde nok lært av historien. De fleste land med utlandsk inngripen lider både under og lenge etter de trekker seg ut og det blir mye værre enn det var i utgangspunktet. Bare se på Syria,Irak ,Libya o.s.v
 8. Må være lov og kalle en neger for neger og en homo for homo. Ikke noe rasistisk ved det.Det er jo sant
 9. Det viktigste er sex.Ekte kjærlighet finnes sjelden eller forsvinner etter en stund.
 10. Niks.Bare tull.Sykdommer og virus må vi leve med her på jorda. Det viktigste er at folk går på jobb og slutter og sutre. De som er eldre og kronisk syk kan nok vaksineres. Den eneste medisinen jeg tar er alkohol og har aldri vært syk.
 11. Har nok aldri tatt med kona til Saudi Arabia enten hun ville heller ikke… Mange andre land i verden om er bedre for en Norsk familie og flytte til.
 12. Må no få lov og si hva man mener som politiker…Alle kulturer har vel mer eller eller mindre rasistiske meninger. Har ingenting imot og hjelpe medmennesker uansett kultur,men og forandre samfunnet for andre kulturer som har kommet hit skjer bare i Skandinavia. Har selv blitt utsatt for rasisme i Norge da noen muslimer ikke likte at Jeg hadde Salami på brødskiven på jobb. Jeg sa de kunne dra til helvete og komme seg hjem der de kom ifra. Jeg er heller ingen rasist,men det bør være et minstekrav at man respekterer kulturen i det landet man har flyttet til uansett årsak.
 13. Vanskelig og beskytte noen i ett demokrati. Poenget med og være myndig er at man må ta ansvaret og konsekvenser selv. Hvis man forbyr alt så vil nok mange flere enn mange pensjonister rømme fra landet. Tragedier grunnet rus er nok vanskelig om ikke umulig og gjøre noe med.
 14. De som misbruker alkohol drikker uansett hva det koster og om man får kjøpt øl på butikken etter kl18 på lørdager. En som er 100 % alkoholiker i Tyskland der man får kjøpt det man vil lovelig hele døgnet er også det i Norge der man tyr til rødsprit og etterbarberingsvann eller dårlig hjemmebrent. Skjønner ikke politikken da også norge er en del av Europa og med alle særlovene her ikke hjelper en dritt i statistikken.
×
×
 • Create New...