Gå til innhold

Stig4532

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stig4532 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vet ikke helt hvilket emne jeg skulle sette dette i, men igår begynte alle å ha på seg russedressene på skolen. Jeg valgte å ikke bli russ. Men etter i går fristet det mye. Men i min situasjon vil jeg bare ha på russeklærene på skolen slik at jeg ikke er så alene hvis dere skjønner, og thats it. Jeg går nesten aldri ut og er sosial, jeg vil ikke delta på noen arrangementer, buss eller feiringer og har ingen russegruppe. Er det rart og flaut å ha på seg russeklærene etter dager eller uker siden alle begynte å gå med det? Det foregår en del russeknuter og osv, men jeg er bare dritflau hvis noen spør om jeg er i en russegruppe, eller om det er liksom noen tradisjoner eller ting jeg skulle ha gjort som jeg ikke visste om. Russestyret sendte en melding om at det var på tide å sende inn et dåpsnavn. Hva er det og må jeg gjøre det?
  2. Det har gått 10 dager. Takk, må nok visst vente et par dager til for å se om den kommer. Men, som Milhouse85 sa, så er jeg enig at det er sjeldent at det tar så lang tid. Har levert flere ganger i andre butikker å fikk dem som regel bare etter 2 dager.
  3. Hei. Vet ikke helt hvilken kategori dette tilhører. Jeg var på ferie i Oslo å kjøpte masse gensere å noen bukser hos Carlings. Etter ca 20 min etter at jeg kjøpte dem gikk jeg tilbake å leverte en genser fra der som kostet 999 kr pga likte ikke den allikevel. Jeg ga kvitteringen, de ga meg et kvitteringsbevis, signerte å jeg skannet kortet mitt. Dagen etter dro jeg tilbake hjem i Haugesund å ventet. Etter 10 dager så har jeg enda ikke fått pengene mine. Hos Carlings står det at man skal forvente pengene innen 9 virkedager! Å jeg sliter for jeg har klart å rotet bort kvitteringsbeviset ettersom jeg hadde aldri forutsett eller tenkt på at jeg ikke kommer til å få tilbake pengene. Det eneste beviset jeg har er jo selvsagt transaksjonen i banken min, MEN jeg kjøpte jo genseren sammen med andre klær, så prisen er mixet inn med de andre klærene som ble tilsammen 5000kr. Hva skal jeg gjøre?????? Jeg vil virkelig ikke bli scammet
  4. Hei. Hvis vi skal reise til f.eks Spania i sommer, hvis jeg tar en sånn korona hurtig test å tester selv hjemme eller noe sånt å dokumenterer det, gjelder det som gyldig coronapass? Eller er dette noe som må bli tatt av sånne profesjonelle?
  5. Jeg vet at jeg ikke kan gå opp på så kort tid. Hovedspørsmålet var egentlig bare hvorfor jeg gikk opp 1kg iløpet av 1-2 dager fra da jeg begynte å prøve å gå opp, men så etter en hel uke ligger jeg fortsatt på 56kg. Har erfaring med trening og vet hvordan prosessen er. Det var bare om jeg faktisk orket, og nå har jeg faktisk bestemt meg for å gjøre det. Men er egentlig mest sentrert rundt kostholdet. Jeg har blitt anbefalt å spise mat med mye kalorier, og det med at jeg må regne med hvor mye kalorier HVER matvare jeg kjøper inneholder går meg bananas.
  6. Har vekter hjemme og har en Big Mass Gainer som jeg kjøpte for 2 år siden for ca sånn 400kr som jeg har så vitt benyttet meg av. Skal prøve å trene. Men, det er liksom det med at musklene mine blir helt støl etter jeg har trent, og det er liksom det som har på en måte trukket meg vekk fra styrketrening. Broren min spiser akkurat det samme som meg, eller kanskje litt mer men ikke en veldig stor forskjell, og han har alltid vært tjukkere enn meg hele livet. Det må sikkert være gener, men igjen så vet jeg at jeg kan bli tykkere, ettersom da jeg trente for noen år siden merket jeg det og faktisk nå som jeg skriver merker at jeg er litt tykkere enn en uke siden, men er ingen forskjell fra da jeg ser meg selv i speilet. Og ikke rart siden jeg har bare gått opp 1 kg.
  7. Og btw jeg tok meg selv på anonym med et uhell, men vil bare si at jeg er brukeren.
  8. Det gamle kostholdet mitt var ganske lite og dårlig. Droppet alltid frokosten, spiste sjeldent mellommåltider, og hvis jeg gjorde så inneholdt de ikke mye fett, og noen ganger spiste jeg middagen litt sent og kvelds spiste jeg av og til. En uke siden har jeg prøvd å spise alle de rette måltidene og litt ekstra, men om det er ekstra er det alltid tidlig på dagen, ettersom jeg alltid kjøper mellommåltider i friminuttene på skolen. Skal prøve å nevne alt mellommåltidene jeg spiste i løpet av uken. Mandag: Variende frukt. Avocado, druer, banan, jordbær og blåbær. Kyllinglår, proteinkakao drikke og grovt brød med ost og majones på. Tirsdag: Akkurat det samme, men istedet for proteinkakeo drikke spiste jeg makrell med tomat. Onsdag: Banan, druer og jordbær. BeKind proteinbar, 4 mellombar og proteinkako drikke. Brødskive med ost og majones. Torsdag: Sparte litt av mellomtiden fra sist så spiste 3 mellombarer. Proteinkakeo drikke og Be Kind proteinbar. Brødskive med majones, ost og skinke på og 2 bananer. Fredag: Spiste en banan til frokost (hadde dårlig tid). Kjøpte Spicy Lime peanøtter med havregrøt yoghurt som jeg endte med å kaste fordi den smakte motbydelig. Så har tatt meg 2-3 never med peanøtter og lagd meg brødskive med ost, skinke og majones igjen. Hva syns du/dere om kostholdet? og P.S jeg drakk mye vann og melk mellom disse i tillegg.
  9. Men fettet som er rundt håndleddet kan vel bli større hvis du legger på deg som vil resultere til at mye av skjelletet i håndleddet ikke vises så godt? Da jeg kom fra 55 til 56 og tok fingeren min rundt håndleddet merket jeg at den ble litt tykkere enn før, men i speilet ser den fortsatt helt lik ut som sist.
×
×
  • Opprett ny...