Gå til innhold

Didriko2

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Didriko2 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei gutt på 23 her. Jeg er mildt sakt forbanna fordi jeg nok en gang har klart å ødelegge maten min (tror jeg).. jeg er ganske dårlig på kjøkkenet og i gode forsøk på å gjøre meg selv mer selvstendig så går det galt gang på gang og som oftest er det varme behandling eller at ting blir understekt/overstekt og jeg søker nå råd.. i dag var det "coop grill perfekt" burger som jeg tenkte jeg skulle kjøre i panna. Etter utallige videoer på youtube og annet så sier de litt forskjellig som "sterk varme" og "medium varme" og min komfyr går til 0-9 regner da med at sterk varme er 8-9 men da er det jo en kullklump og rått inni etter et par minutter.. dette gjelder også kylling, jeg har spist halvrå kylling en gang før og er liv redd for å gjennoppleve det så jeg steker det jo til helvete.. jeg bruker somregel olje og merker at det jeg sliter med er hvor mye på min komfyr er "sterk varme" eller "medium/lav" varme.. bruker teflon. Jeg vet ikke hvordan dere skal kunne lære meg noe annerledes enn youtube men jeg er så lei av å sitte sulten etter å ha ruinert maten eller stekt ihjel og det fortsatt er rosa inni eller annet.. Jeg sjærer det jo opp for å se inni og jeg synes alltid at det er litt rosa og utsiden er kullsort.. Jeg håper noen kan gi meg noen inputs på hvordan jeg skal gjøre dette for det er både flaut og dårlig økonomisk hvis jeg skal leve på ferdig mat..
×
×
  • Opprett ny...