Jump to content

kagura445

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tusen hjertelig takk for forslaget om filmen. Det hjalp mye. Jeg så på den og det var en veldig bra film. I tillegg var filmen lett å forstå dersom man har lest godt om native americans og colonization. Hadde eksamen i dag og ble spurt om å snakke om en film og analysere den i 10 min, så jeg snakket om den filmen du anbefalte og det gikk veldig bra. Tror sensor likte valget av filmen. Ble også spurt om å snakke om et annet minoritet enn native americans som bor i USA og da valgte jeg å snakke om immigrants i USA og hvordan skjedde immigration, når og hva den førte til og om forced immigration (Black slaves who were transported against their will to work in usa) og om illegal immigrants and how they influence the US economy . I tillegg ble jeg spurt om å snakke om hvordan ble engelsk et globalt språk. Da snakket jeg om britain and the colonization. Også ble jeg spurt om the indigenous people in australia (hvordan lever de nå og the stolen generation). Fikk en 6.
  2. Takk for svar. Håper det gikk bra med eksamen og du fikk en god karakter. Kan jeg spørre hva slags bok du valgte å snakke om? Skal vi bare velge en bok vi har lest eller må det være en bok relatert til pensumet? Takk på forhånd.
  3. Hei, jeg er en privatist student som skal ha muntlig eksamen i engelsk fellesfag (vg1) 6 mai 2021. Jeg har prøvd å finne oppgave eksempler på nettet men finner ikke noe :( er det noen som kan hjelpe meg?
×
×
  • Create New...