Jump to content

StuenMining

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oppdatering. Kjøper har nå tilbakeført pengene + frakt, og beklaget det hele. Velger å tro på han, at han var sikker på at kortet fungerte. Så har fjernet min negative rating fra Finn.
 2. Karakter 10, bare gode ratings, og verifisert bruker. Men nesten alle ratings var fra folk som hadde solgt ting til han. Bare 1 kjøper hadde ratet han.
 3. Hmm ja, kanskje litt liten ser det ut som. Så langt har jeg klart meg utmerket med bare å blåse vekk støv med en støvsuger med utblås tilkobling. Har en del skjermkort som har surret og gått på lave vifte-turtall siden 2017, med samme lave temp fortsatt(hvis jeg ikke husker feil), bare tatt ut riggen og blåst støv av dem et par ganger i året.
 4. 1070 ja.. 😁 Er jo mining craze og ville priser. Ble litt desperat da jeg ikke fikk tak i nye kort, hehe.
 5. Hmm ja det var det da. I annonsen stod det at kjølepasta var byttet mener jeg å huske. Men jeg regnet med at til premium pris, dvs 4000 kroner, så skulle det kortet være i fullt brukbar stand.
 6. Jepp. Gjør det i skrivende stund. Sender ved hele bilde serien og.
 7. Jepp, begynner å mistenke at han sendte det dårlig innpakket for så å skylde på postnord.. 🤔 Men det blir jo bare spekulering fra min side.
 8. Oppdatering hvis noen er interessert 🙂 Renset pinnene med isopropyl, og det fjernet irret på pinnene, men kortet bootet fortsatt ikke. Skrudde da opp kortet for å se om det var noe galt jeg kunne observere, og jah.. dette sier vel sitt? 😅
 9. Skal prøve å rense det, og prøve det i et eldre hovedkort, takker for tips. Det er forøvrig tydelig å se inntørkede dråper av et eller annet slag på kortet 👀 Fantastisk kjøp
 10. 1070 MSI something something. Tror han er en liten luring ja. Kortet var forøvrig ekstremt dårlig pakket inn i en flat pakning av helt myk papp, og løs teip, med litt bobleplast inni. Så helt jævlig ut når jeg hentet den, og da hadde allerede postnord registrert skade på forpakning. Så skaden kan ha skjedd under frakt og. Hentet forøvrig flere pakker med skjermkort(kjøpt fra andre finn brukere) og de var helt nydelig pakket, og skjermkortene så ut som ny.
 11. Ja 1070. Mangler ingen pinner, men det er ett eller annet mystisk mellom dem 🤔
 12. Ja, det ligger ett eller annet grønt mellom pinnene. Har prøvd å skrape forsiktig med en tablet plastpenn, men det var til ingen nytte.
 13. Noen som vet hva denne skaden kan være? (se vedlagte bilder, skader/kortslutning? midt på pci sloten) Kjøpte dette kortet på Finn og oppdaget skaden på pci pinnene da jeg skulle sette kortet i en riser. Da jeg startet opp ble GPUen ikke funnet av mining'oset. Gjorde da en dobbel sjekk ved å sette det rett i hovedkortet på gaming pcen. Pc'en gikk i svart 2 ganger under oppstart av windows, 3dje gangen fikk jeg bootet ved å sette et annet kort i primær pci sloten, windows fant da begge gpuene, men etter 2 minutter fikk jeg feilmeldinger og beskjed om at windows måtte repareres, før den tilslutt hengte seg totalt. Selger nekter å refundere hvis jeg ikke "beviser" at det er ødelagt ved å laste opp en video av boot. Dette ønsker jeg ikke da jeg er redd dette kortet skal rasere hovedkortet mitt. Har allerede testet det 3 hasardiøse ganger. Han mener også at kortet var 100% i orden da han sendte det, og at jeg selv skal skru det opp for å sjekke om det er kortslutning noen sted.. hallo
×
×
 • Create New...