Jump to content

lord_nuker

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Er ikke forbudt ved noen lov, men om det er etisk riktig å gjøre i en kø situasjon er jo en annen sak. Kan jo sammenlignes med fil surferne som surrer mellom filene og ofte lager unødvendige stopp da de på død og liv skal inn i den filen som akkurat nå går to biler fortere enn den man er i
  2. Skulle hatt en relativt billig sykkel i forhold til hva som er tilgjengelig for meg som jeg kunne tatt med meg rundt på jobb. Jeg er 190 høy, og vekta ligger i 175kg+- klassen. Har noen noen gode tips?
  3. Risikoen er ikke så stor, er snakk om lastebil med garantert kjøring
  4. Vurderer å starte opp enk firma, og i den forbindelse må det foretas et dyrt innkjøp i 1 million + klassen, og dermed havner jeg jo i mva registret med en gang. Har skjønt regnskapet mellom inngående og utgående mva, men jeg lurer på, betaler faktisk bedrifter denne seg i mellom eller blir det bare teoretiske tall på papiret inntil man må betale inn mva til staten? Så hvis jeg kjøper en maskin til 1 million, må jeg også betale 250 000 ekstra til denne bedriften, eller føres dette bare opp som innkommende mva hos gjeldene bedrift og motregnes deres utgående?
×
×
  • Create New...