Gå til innhold

owgrant

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av owgrant

  1. Spill basert direkte på handlingen i en film ender oftest som en flopp. Heldigvis er det spill skapere her i verden som tar det beste fra en film, og bygger en egen handling med personer, plasser og gjenstander fra filmene.

     

    Gode eksempler som har lykkes med dette er:

     

    Chronicle of Riddick

    Star Wars: Kotor

    Indiana Jones Quest for Atlantis

  2. dessverre ser det ut som om satsing på multiplayer gjør at singelplayer delen i spill nedprioriteres.

     

    I løpet av 3 dager spilte jeg gjennom både crysis og CoD4, begge spillene var alt for korte imo. Heldigvis har man muligheten i crysis til å utføre oppdragene på helt forskjellige måter (første halvdelen av spillet ihvertfall) og dette gir spillet en ganske bra gjennbruksverdi.

     

    Sitter nå med to gode multiplayer spill, men fikk lissom aldri helt slukket singel player tørsten min...

  3. Tror ikke soprano er rette kabinettet for deg, jeg har selv thermaltake tsunami og er samme kabinettet bare i aluminium (om jeg ikke tar feil). Og det er ikke plass til et GTX kort i dette kabinettet.

     

    Måtte sage bort ca 2x3 cm av harddisk rammen for å få GTXen min inn. Dette medfører at det kun er plass til 3 disker i kabinettet, og at det blir sinnsykt trangt rundt skjermkortet med alle harddisk ledningene.

  4. Skjønner ikke at det er vits å lage en tråd om dette engang. Er ikke akkurat merkelig at et spillmasking til 600$ ikke selger når det er et eneste bra spill utgitt til den. I tillegg er dette spillet et fps spill, som kanskje ikke er det flest vil se på konsoll.

     

     

    Tja, 3 millioner solgte Gears of War sier at du tar feil.

    7779867[/snapback]

     

     

    Sist jeg sjekket var ikke GoW et fps spill, men et 3.persons skytespill. Men hvis man ser på halo serien så ser man at fps spill kan gjøre det skarpt på konsoll, men personlig velger jeg å spille fps på data.

     

    Tror som mange nevner at mye av grunnen til at sony gjør det dårlig nå er den høye prisen og dårlige spill utvalg. Er spent på å se hvordan salgstallene til de nye konsollene er om et halvt års tid, men i mellomtiden skal jeg ha med wii :love:

  5. Får følgende feilmelding når jeg starter windows:

    Windows kan ikke laste de lokalt lagrede profilene. Mulige årsaker til denne feilen, kan være utilstrekkelig sikkerhetsrettigheter eller skadet lokal profil. Hvis dette problemet vedvarer, kontakter du systemansvarlig.

     

     

    DETAIL - Feil ved utføring av inpage-operasjon.

     

    Noen som vet hva dette kommer av, og eventuelt en måte å fikse dette på?

    Slitsomt i og med at jeg ikke får tilgang til lagret informasjon :mad:

  6. Hallo, for tre uker siden kjøpte jeg et 6600gt kort for å ha i maskinen til foreldrene mine. Forrige helg fikk jeg beskjed om at maskinen ikke fungerte lengre. Problemet er at det ved oppstart er skjermen full av ääääää greier. Og jeg får forespørsel om å starte i sikkerhetsmodus. Sikkerhetsmodus funker greit, bortsett fra at det er 3-4 tjukke grå striper horisontalt over skjermen. Ved vanlig oppstart av windows blir skjermen sort.

     

    Prøvde å starte maskinen med det gamle skjermkortet og det fungerer fint, så spørsmålet mitt er da: Er det noe jeg kan prøve for å få kortet til å fungere (kan min lille bror ha rotet med noen innstillinger eller noe?) eller er det bare å returnere og vente på nytt kort??

  7. I dag fant ene kompisen (Druid lvl 56) min ut at han kunne trykke 1-0 for å kaste spells og bruke abilities. Han satt å spilte når jeg kom innom og jeg merket at han satt å hoppet frem og tilbake med musa.

     

    Sjøl drev jeg å ga bort alle kistene i Death Mines for jeg ikke kunne rolle.

     

    Trodde også at spellene på snarveilinja oppdaterte seg automatisk, så jeg slet opp til lvl 20. Husker jeg spurte en annen prest hvordan han hadde klart å komme over lvl 20. Ikke rart det var vanskelig med en smite som gjorde 15dmg.

  8. Eneste som virkelig funker, men som knapt kan kalles power levling er hvis 2-3 spillere (gjerne klasser som jobber bra i lag) spiller fra lvl1 og oppover. Jeg skulle hjelpe en kompis opp i lvl, så jeg startet en ny character og vi spilte sammen hele tiden. Tok ikke lang tid før han var på nivå med main characteren min. Gidda ikke bruke så mye penger på sec char så jeg fikk sendt 40G til main når vi var på lvl 30.

  9. Kanskje ikke helt verdt det hvis du tenker kroner per ytelses enhet. Men hvis du vil ha et kort med litt krutt i så burde du gå for x800xl. 6600GT er vel kanksje det kortet som gir mest for pengene, men XL kortet yter en god del bedre (har ikke noen tall for hånda).

     

    Hvis du er ivrig gamer og er villig til å punge ut nærmere 3 lapper for skjermkort så er det absolutt et godt kjøp.

  10. Må si meg litt enig me Grokster her. Du burde først spurt dem om den funket med toast. Hvis de på webshoppen sa at den gjør det, kunne du bestilt og evt krevd at de betaler retur porto hvis du fikk problemer med den.

     

    Send en mail til mpx og spør. Men ikke vent til angrefristen har gått ut, da kan det hende at du blir sittende med brenneren uten å kunne bruke den. Tror nok du blir nødt til å betale for returen siden du ikke fikk bekreftelse fra mpx at den skulle fungere til ditt bruk.

  11. Ser du skal ha nytt grafikk kort, da burde du kjøpe socket 939 og et pci-e kort. Da har du muligheten til å oppgradere grafikk kortet ved senere annledniing uten å bytte HK.

     

    Selv kjøpte jeg 939 (er meget fornøyd), men kjøpte rett før pci-e kom, og sitter nå med et x800xt kort, men når jeg skal ha et bedre grafikk kort må jeg bytte HK også.

     

    Hvis du bare skal spille CS og chatte kan du godt gå for 754, men nå er det så lite forskjell mellom prisene, så jeg anbefaler 939. Og da helst et nForce4 HK.

×
×
  • Opprett ny...