Jump to content

zipzap

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, jeg må jo tilføye at hvis du kommer fra kina og ikke kan alle de vanskelige norske ordene så er du unnskyldt. Jeg takler et kinesisk ord inni der fordi norsk er så vanskelig hvis det er det som må til for å kommunisere, så absolutt.
 2. Må bare banne og steike, gjerne poste mange sider istede for å endre noe - men snakk ihvertfall norsk da mann !
 3. Hadde jeg vært tenåring som akkurat hadde oppdaget at jeg hadde hjerne ville nok jeg vært mest opptatt av meg selv.
 4. Er det tiltakene du er mest opptatt av eller er det å forhindre at folk dør?
 5. Jeg tipper du er ganske ung, for det forklarer hvorfor du vet så lite om verdien av et liv.
 6. Hvor gammel var du nå igjen, jeg er 48. Det betyr at jeg har levd 48 somre.
 7. Snittalder ? Hvor mange døde må du ha på trammen foran døren din for å legge merke til dem ? 1000, 10 000 ?
 8. Lett å si at bare syke 80 åringer dør når du er 20 og leser statistikk med håpfulle øyne, men de bildene jeg har sett av sunne leger i 40 årene som gikk med svarer ikke til realitetsoppfatningen din.
 9. Ja, Donald Trump er et godt eksempel.
 10. "Nesten bare alvorlig syke 80-åringer dør. Det er fakta. " Det der er ikke riktig, hvor gammel er du ?
 11. En konspirasjons teori er en typisk ondsinnet (opprinnelig) eller fantasifull fabrikasjon av virkeligheten ment for å endre din virkelighetsoppfatning. Mye brukt som politisk virkemiddel I USA de siste årene, de årene før det også forsåvidt.
 12. Nordmenn som konverserer til andre nordmenn, men som bruker engelske ord der det finnes et utmerket alternativ på vårt eget morsmål.
 13. zipzap

  Rasisme i Norge?

  Rasisme er forkastelig, et rottent eple i korgen av næring. Men det er viktig å ta innover seg at vi - du og jeg, ikke er uskyldig. Det som er gjort mot menneskegrupper i vårt land med velsigning fra vår egen regjering for bare noen tiår tilbake er utilgivelig, så forkastelig at nazistenes groteske filosofi står som normalisert til sammenligning. Samer, tatere og andre grupper har blitt voldtatt på det groveste som "likeverdige mennesker" både fysisk og intellektuelt. Det viser bare vårt morbide opphav, og at vi helst vil glemme de feil vi selv har gjort. Hvilken rett har den Norske stat til å sterilisere alle menn som tilhører en spesifik menneskegruppe for å sikre at de ikke formerer seg? - med makt ! Hvilken rett har den Norske stat til å instruere en folkegruppe hvilken tro eller språk de kan tale? Helt forbannet ufattelig...
×
×
 • Create New...