Gå til innhold

Jørgen Gløersen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jørgen Gløersen sine prestasjoner

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er da deprimerende å se hvor flittig enkelte innen fagfeltet er til å trekke frem alle mulige argumenter MOT kjernekraft, når noen - fra tid til annen - slår frempå om at dette kunne være verdt å satse på. Som at Norge ikke har tilrettelagt for konsesjonsprosesser og avfallshåndtering og heller ikke har kompetansen eller industriell erfaring med å bygge slike kraftverk. Neivel. Men så får vi vel forsøke å FÅ dette da! Det er jo for dumt at man skal være så nærmest manisk avvisende til en energiform som omtrent ikke synes i naturen. Og som - med disse moderne småskalaverkene - kan plasseres nær steder med stort behov for kraft.
  2. Leste med interesse og en viss begeistring denne artikkelen, - helt til bildene av kondensatorene og super-batteriet, der det står at de er "Made in China" - de også! Og den derav følgende skuffelsen og ergrelsen over å måtte konstatere at denne totalitære ettpartistaten var "ute og gikk" igjen, ble jo ikke noe mindre av å lese om den tidligere dr. grad studenten, - som flyttet tilbake til Kina, og etablerte produksjonsselskapet som - smart nok - har maskinutrustningen som skal til for å ferdigstille produktene til Nanocaps. Nanocaps vil riktignok stå for selve karbonbelegget - der alle forretningshemmelighetene ligger - selv, står det. Tja. Hvor lenge tror de kineserne vil avstå fra å finne ut av disse hemmelighetene, - for så å overta hele butikken selv? Altså: De kinesiske lederne støtter langt på vei svinet Putins mening om at det er Vesten og NATO som har "tvunget frem" krigen i Ukraina! Og de kommer til å gå til angrep på Taiwan så snart de finner det passende. Dette er IKKE et regime man bør drive forretninger med!
  3. Litt på siden av dagens tema, - men når folk flest i Norge begynner å beklage seg over strømprisene, får jeg hjelp til ikke å glemme et litt typisk Dagsrevy-innslag om dette temaet. Jeg mener det var fra den gang strømprisene dro seg kraftig opp på høsten 2021. Dagsrevyen var da på besøk hos en blond og pen dame og mor - ca. 40? - i det som fremsto som et absolutt møblert hjem. Den pene, smilende og veltalende damen uffet seg rimeligvis over strømprisene, og beklaget seg over at det nå ble fryktelig dyrt å holde huset varmt, da! Dette i en kortermet og flortynn bluse! (Eller om det heter "topp". Husker ikke om man kunne se BH'en gjennom. Men det var i alle fall ikke mye om å gjøre.) Ja, det er jo helt forferdelig hva man skal måtte tåle!
  4. Skal skrapet SLYNGES UT i VERDENSROMMET, - der det neppe vil brenne opp før det evt. treffer sola? Eller skal det SENDES NED i atmosfæren, der det vel er muligheter for at det brenner opp... Uansett: Her har man vel noe å holde på med en stund
×
×
  • Opprett ny...