Gå til innhold

Søk123

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Søk123

  1. Jeg kom inn med realkompetanse i år. Vil tro at all relevant arbeidserfaring og utdanning (blant annet det du nevner) kan være positivt i forhold til den helhetlige vurderingen de gjør. Ryktene sier at det var 5 av 500 studenter som fikk tilbud om studieplass på bakgrunn av realkompetanse i år. Nåløyet er veldig smalt. Det sikreste er helt klart å anskaffe generell studiekompetanse, men om det ikke er et alternativ, så er det jo verdt å forsøke med realkompetanse. Mulig du har vært inne på Politihøgskolen sin hjemmeside og sett allerede, men hvis ikke, så finner du litt informasjon om søknadsprosess, samt hvordan de vurderer realkompetansesøkere her: https://www.politihogskolen.no/bachelor-politiutdanning/opptakskrav/generell-studiekompetanse/realkompetanse/
  2. I følge politihøgskolen sin nettside så ble 1510 stykker kalt inn til fysiske tester i 2019. Så hvis det stemmer at det er i underkant av 1300 i år, så var det færre personer som ble kalt inn i år.
  3. Dette ble skrevet i fjorårets tråd 👇🏼 Og etter mine beregninger så var det ca 30% som ikke ble funnet egnet i 2021.
  4. Ja, det er kjipt! Okei. Det står i retningslinjene at de til slutt gjør en rangering basert på skjønnsmessig vurdering av søkerens tilegnede kompetanse. Så kanskje det har en positiv innvirkning om man viser seg fra en god side under opptaket. Det er i hvert fall verdt forsøket. Man sitter uansett igjen med gode erfaringer til et eventuelt nytt opptak. Krysser fingrene for deg! Vil anslå at jeg søker med en uttelling på ca 13 år.
  5. Jeg søkte med realkompetanse i 2021. Har mange år med svært relevant utdanning og arbeidserfaring i ryggsekken. Deltok i hele opptaksprosessen og ble funnet egnet, men fikk ikke studieplass dessverre. Basert på det, så fikk jeg inntrykket av at det er krevende å komme inn den veien. Søker forøvrig med realkompetanse i år også, men fullfører parallelt de siste fagene jeg mangler for å få studiekompetanse, slik at jeg kan søke med det i 2023. Har du søkt i år?
×
×
  • Opprett ny...