Gå til innhold

biirudaichuki

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av biirudaichuki

  1. Bestilte 21. mai, fikk den endelig i hus i kveld. Tusen takk til den som tipsa om cdon, du er en engel!

    Skjønt det tok litt tid. Tre kvarters prat (det var MYE å finne ut av...) med Postnords brukerstøttechat etter en halvtimes venting, halvannen times gåing, og 285 kroner for taxi hjem siden Postnord er Postnord. Brukte mer tid og penger enn forventa, men siden Postnord ikke har verdens beste rykte er jeg fornøyd med å ha en fungerende ps5 en uke etter bestilling. Props til brukerstøtten også. Superhyggelig jente (shoutout til Tina/Tine) som gjorde en upåklagelig jobb, og gjorde så mye mer enn de fleste hadde giddet å gjøre. Og hun måtte le sjøl et par ganger, bare fordi hun ikke skjønte hva i huleste som foregikk. Postnord har MYE rart for seg. Som sagt, jeg brukte tre kvarter i brukerstøttechatten...

    Lykke til til de som venter på en sjøl, krysser fingra for at dere får den før Ratchet kommer om to uker! Her erre iallefall på tide å laste ned ps plus collection! :)

    • Liker 2
  2. Noen andre som har prøvd å bestille hjemkjøring fra postnord? ANDRE gangen nå de sender en pakke til en butikk det tar en time å gå til, og når jeg prøver å betale for å få den kjørt hjem (prøvde fem ganger på mobil og fem ganger på pc før jeg ga opp) får jeg opp at det er en feil og jeg ikke fikk betalt. Endte med jeg fikk den videresendt (DET funker, hva faen?!) til Extra et kvarter unna. Ække keen på å drasse den svære esken hjem derfra, men bedre enn ingenting. Forventa leveringstid var imorra, så  PS5en min burde faenmeg ligge der da.

    Moralen er, føkk postnord.

    • Liker 2
  3. Mala skrev (9 minutter siden):

    Husk 10% rabatt og lanserings pris på Elkjøp. Men sony  sin SINNSYKE  priser på PS  Store, kan det være verdt  å ha med seg  videre. Tillater  for videresalg også om man velger  disk :)

    Mener å huske Returnal var over 200 spenn billigere på Elkjøp enn digitalt. Og Watch Dogs 3 var nede i 300 et annet sted. Digital only er maskinen for de med mye penger. :p

×
×
  • Opprett ny...