Jump to content

biirudaichuki

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Noen som har erfaring fra Cdon med dette? Tenker å referere til forbrukerkjøpsloven § 30 (https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/QmjrW8/playstation-5-kontrolleren-rammes-av-feil) som sier at man må få en lånekontroll hvis ting tar mer enn uke. Så hvis de er late (noe jeg håper) sender de bare over en ny så de slipper å deale med det.
 2. https://www.elkjop.no/cms/ps5-raffle/playstation-5-konkurranse/ Da varre raffle hos Elkjøp ser det ut som! Lykke til alle som deltar!
 3. Fikk akkurat beskjed fra maxgaming om at ps5 var på lager. Sjekka siden, men den var fremdeles ikke er. Men betyr det at de kanskje får den inn? https://www.maxgaming.no/no/playstation-5/playstation-5 ps: Jeg har min allerede, så bare et tips for folk her
 4. Bestilte 21. mai, fikk den endelig i hus i kveld. Tusen takk til den som tipsa om cdon, du er en engel! Skjønt det tok litt tid. Tre kvarters prat (det var MYE å finne ut av...) med Postnords brukerstøttechat etter en halvtimes venting, halvannen times gåing, og 285 kroner for taxi hjem siden Postnord er Postnord. Brukte mer tid og penger enn forventa, men siden Postnord ikke har verdens beste rykte er jeg fornøyd med å ha en fungerende ps5 en uke etter bestilling. Props til brukerstøtten også. Superhyggelig jente (shoutout til Tina/Tine) som gjorde en upåklagelig jobb, og gjorde så mye mer enn de fleste hadde giddet å gjøre. Og hun måtte le sjøl et par ganger, bare fordi hun ikke skjønte hva i huleste som foregikk. Postnord har MYE rart for seg. Som sagt, jeg brukte tre kvarter i brukerstøttechatten... Lykke til til de som venter på en sjøl, krysser fingra for at dere får den før Ratchet kommer om to uker! Her erre iallefall på tide å laste ned ps plus collection!
 5. Noen andre som har prøvd å bestille hjemkjøring fra postnord? ANDRE gangen nå de sender en pakke til en butikk det tar en time å gå til, og når jeg prøver å betale for å få den kjørt hjem (prøvde fem ganger på mobil og fem ganger på pc før jeg ga opp) får jeg opp at det er en feil og jeg ikke fikk betalt. Endte med jeg fikk den videresendt (DET funker, hva faen?!) til Extra et kvarter unna. Ække keen på å drasse den svære esken hjem derfra, men bedre enn ingenting. Forventa leveringstid var imorra, så PS5en min burde faenmeg ligge der da. Moralen er, føkk postnord.
 6. Mener å huske Returnal var over 200 spenn billigere på Elkjøp enn digitalt. Og Watch Dogs 3 var nede i 300 et annet sted. Digital only er maskinen for de med mye penger.
 7. Vil ikke feire for tidlig, men melding fra Postnord idag tidlig her også! Men, det er Postnord, når jeg skrur den på og den virker kan jeg føle meg trygg.
 8. Ikke jeg, så ikke at man kunne det engang. Bestilte den bare så fort jeg kunne i tilfelle den skulle bli utsolgt, haha.
 9. Holy shit, da var den endelig bestilt! Regner med folk oppdaterer her hvis de hører no fra cdon. Har bursdag om to uker, så hvis de sender ut tidlig hadde det ikke vært en kjedelig ting! Hvis man skriver inn MAYDEAL21 på rabattkode får man forøvrig en hundrings i rabatt. Alltid kjekt med billigere konsoller!
×
×
 • Create New...