Jump to content

Pippi_123

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har jeg endelig fått konsollen jeg kjøpte fra Obs. Bestilte 28.04, fikk første mail om registrert ordre 15:10 og ordrebekreftelse 15:25 Det står at det er en Playstation 5 1016A, men aner ikke om det er riktig konsoll eller ikke. Skal ha den med disk, men det tipper jeg samboeren min ser når han får den senere i dag.
 2. Da har jeg fått mail med kvittering og ny mail med at pakken min er på vei til utleveringssted. Håper bare det er riktig konsoll de har sendt
 3. Jeg fikk kjøpt på obs i går, bestillingen ble gjort 15:02. Fikk mail 15:10 hvor det sto at ordren min var registrert og ny mail 15:24 som er ordrebekreftelse. Når jeg logger inn på obs sine sider står ordren min fortsatt med "InProgress" og pengene er trekt fra konto. Krysser fingrene for at jeg får den tilsendt i løpet av helgen/neste uke.
 4. Supert. Gleder meg til å gi den til samboeren. Tror han blir ganske overrasket da. Aldri hadde jeg tror jeg skulle måtte melde meg inn i et forum for å få hjelp til å få tak i PS5.
 5. Fått ordrebekreftelse jeg også. Kjøpte optisk konsoll, vil det si at jeg får den med disk? Ble litt usikker nå..
 6. Takk for tips! Hadde kjøpt denne tvert, om ikke det var for at det er digital utgave. Samboer ønsker seg disc
 7. Jeg er også ny bruker her, opprettet konto idag. Har vel og merke fulgt med her i lang tid, men skjønt at jeg må få mailvarsler hver gang det kommer et nytt innlegg for å kunne ha en sjans til å få kjøpt. Nå er det ikke jeg Som spiller, men samboeren min så derfor har ikke jeg hatt brukerkonto her tidligere. Det plinger mye i mobilen min og det er ikke bare bare å passe på at han ikke skal se hva det er jeg får Mail om. Vil jo overraske han med en ps5, men det har neimen ikke vært lett 😬
 8. I følge han på chatten til power før i dag vil ingen av konsollene komme ut for vanlig salg. Kun loddes ut blant mypower kundene. Om det stemmer, gjenstår å se.
 9. Følger med på dette forumet flere ganger daglig, har fått mange gode tips og er veldig takknemlig over at flere legger ut hvor det er mulig å kjøpe. Har fortsatt ikke fått noen vinnerlodd eller vært rask nok til å få kjøpt. Har et lite håp om å få tak i en playstation disk versjon til normalpris, sitter litt langt inne å kjøpe den til flere tusen ekstra på finn. Tenkte overraske samboeren min med dette siden vi har vært sammen i 10 år nå, og det hadde vært den perfekte gaven. Har lastet ned distill, men er ikke så teknisk anlagt så det ble litt for avansert for meg. Så håper forumet her fører til konsoll:)
×
×
 • Create New...