Jump to content

Pippi_123

Nye medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)
  1. Jeg er også ny bruker her, opprettet konto idag. Har vel og merke fulgt med her i lang tid, men skjønt at jeg må få mailvarsler hver gang det kommer et nytt innlegg for å kunne ha en sjans til å få kjøpt. Nå er det ikke jeg Som spiller, men samboeren min så derfor har ikke jeg hatt brukerkonto her tidligere. Det plinger mye i mobilen min og det er ikke bare bare å passe på at han ikke skal se hva det er jeg får Mail om. Vil jo overraske han med en ps5, men det har neimen ikke vært lett 😬
  2. I følge han på chatten til power før i dag vil ingen av konsollene komme ut for vanlig salg. Kun loddes ut blant mypower kundene. Om det stemmer, gjenstår å se.
  3. Følger med på dette forumet flere ganger daglig, har fått mange gode tips og er veldig takknemlig over at flere legger ut hvor det er mulig å kjøpe. Har fortsatt ikke fått noen vinnerlodd eller vært rask nok til å få kjøpt. Har et lite håp om å få tak i en playstation disk versjon til normalpris, sitter litt langt inne å kjøpe den til flere tusen ekstra på finn. Tenkte overraske samboeren min med dette siden vi har vært sammen i 10 år nå, og det hadde vært den perfekte gaven. Har lastet ned distill, men er ikke så teknisk anlagt så det ble litt for avansert for meg. Så håper forumet her fører til konsoll:)
×
×
  • Create New...