Jump to content

Piffi

Nye medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Etter mer research er 8k helt rimelig.
 2. Tror skina mine kosta 3-4k og kjøpte sko brukt for 400, har hatt dem i 7+ år uten og bruke en krone på dem, sto i hovden i januar uten problem (kjøpte nye klær og hjelm for 3k på outlet etter som jeg er blitt feit kan ta det med som omkostninger på utstyr på 7 år+). Vil påstå du ikke kan sammenlikne sykkel med ski, skøyter og hest... Du finner sikkert dyre ski og skøyter og jeg vet hest er dyrt hvis du skal eie (urelevant spør du meg) Jeg ser hva som er på sport1, xxl og andre sider som selger sykkler og vi har ikke i nærheten av hva andre land tilbyr. Hvis Amerikanere/Canadere får en "budsjett" sykkel for 500-800$ som tilbyr komponenter som kan sammenliknes med komponenter (om de ikke er de samme) som blir brukt på sykler til 1000-1500 sykkler. Hvor også det er kjente merker som har mange bruker revyer og kjøperen kan ha en hvis trygghet når de kjøper produkter selv med minimal resesrch. Hvor i Norge tilbyr sportskjedene sykkler fra 1k-1.5k$ hvor det er få merker som ikke er kjent for MTB og produkter har langt mindre kvalitet i forhold til hva de får i andre land. Mindre bruker revyer og vanskeligere og gjøre research på. Jeg liker ikke og bare kaste pengene mine vekk "fordi det er jævla dyrt". Har konkludert att jeg bestiller fra utlandet, relativt til hva butikkene her tilbyr er moms og frakt ikke noe problem.
 3. Nei kan ikke være noe pes det. men etter flere som sier "følg med på finn" skal jeg gjøre det en stund før det blir aktuelt 😋
 4. Så bare ikke for meg att sykkler skulle være så høyt prissatt i forhold til andre land. Nå er det da 12 år siden sist jeg hatt en MTB. Men ser også att det ikke bare er sykkler generelt som er dyrere i Norge. Hvisse merker/modeller får kjipere priser i forskjellige land ikke bare Norge. Kanskje jeg ikke burde sikte så høyt på kvalitet for pengene og heller kjøpe noe billig og se om interessen holder ut.
 5. Skal se om jeg finner butikk i Danmark eller Sverige. Muligens enda håp..
 6. Heisann, har vurdert og begynne med terrengsykling igjen og ser ofte på budsjett/entry level hard tail sykkler på YouTube. Problemet er att alle syklene YouTube'rne foreslår som f.eks koster 600$ og tilsvarende i pund koster 8000-10k her i Norge. Gidder ikke betale nesten dobbel pris for hva det egentlig koster så legger opp ideén om og starte med sykling men ble nysgjerrig på hvorfor akuratt sykler er så j#vla dyre i dette landet?
×
×
 • Create New...