Jump to content

PappaOC

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 :)
  1. Jeg bestilte fra CDON i mars da forventet levering var 30.05 og fikk konsollen en uke senere, rett før påske. Da bestilte jeg rundt 1,5 time etter de hadde åpnet for forhåndsbestilling den dagen. De senere gangene har de og hatt bestillingene åpen i minst en time og de har slik jeg har forstått det på forumet her levert hver eneste gang så langt. Fikk i går tipset ei venninne av meg som fikk bestilt fra CDON så vi får se, men så langt har det virket som CDON kun har solgt det de har fått inn på lager, men merket det med forhåndsbestilling og sein leveringsdato for å unngå scalpers og det ser ut til å ha fungert rimelig bra for de.
  2. Enten satser Komplett på å få inn masse avbestillinger nå, eller de tror folk faktisk fortsetter å lese etter "For alle bestillinger som ikke dekkes av de neste bekreftede leveransene, vil 31. desember 2021 derfor stå som ny foreløpig leveringsdato." Det er vel snakk om å skyte seg litt i foten her for Komplett sin del nå.
  3. Vi fikk vår fra CDON i går, forhåndsbestilte den 19. etter tips herfra. Følte i grunn jeg bestilte ganske sent, rundt 50 minutt etter tipset og var egentlig innstilt på å få konsoll i slutten av mai så ble ganske positivt overrasket over CDON. Viss du setter på varsel på denne diskusjonen og følger med tror jeg det skal kunne gå ganske greit å få tak i en konsoll fremover, selv har jeg vært ganske dårlig til å følge med og har vært sein til å sjekke på dei slippa som har vært. Så langt har ungene lagt beslag på den etter jeg satte den opp, men kanskje jeg får prøvd den litt til kvelden selv, haha.
  4. Jeg har fulgt delvis med her, fikk til slutt forhåndsbestilt hos CDON den 19. og den konsollen har estimert ankomst i morgen. Har et par unger som gleder seg veldig nå så tusen takk til de som har tipset oss!
×
×
  • Create New...