Gå til innhold

ticlips

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ticlips sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, det er det jeg ikke forstår. I april f.eks jobbet jeg i 41.75 timer, og det har jeg regnet ut med å også ta vekk lunsj pauser. To av vaktene i april var utover 21:00 til 23:00, som kvalifiserer meg for 45kr tillegg, men her har jeg ikke fått noen tillegg på 45kr. Har ikke tatt ferie eller noe, og alle vakten jeg blitt gitt, har jeg møtt opp på.
  2. Jobber ved en matvarebutikk, og lurer på om lønnsslippen min er korrekt. Har lagt til bilde også. Litt kontekst: begynte min første betalte måned i februar, fikk lønnen min med 50%skatt trukket grunnet jeg ikke hadde overført mitt frikort til den nye jobben, så dette fikset jeg i første måned av Mars. trodde det var fikset siden jeg ikke fikk 50% trukket direkte av arbeidsgiveren, men så sjekket jeg lønnsslippen i dag og la merke til "1101 Trekk i fastlønn", men frikortet er registrert hos dennearbeidsgiveren. Så ser jeg også at det står atferiepengegrunnlaget nederst på bildet har blitt mindre fra mars til april, selvom jeg har jobbet mer i april måned. Har ingen peiling altså.
  3. Hei, det skal bli tatt valg/beslutning 1.desember angående alderspoeng når det gjelder opptakssystemet i Norge. Hva vil dette bety hvis det blir fjernet? Pros and cons?
  4. Hei, jeg har nettopp blitt ferdig med VGS studiespesialisering Realfag, og lurer på 2 ting. Hvis jeg søker på ledige plasser for påbygg (vg4), vil karakterene jeg får her telle med i førstegangsvitnemål eller ordinærkvote? Hvis de da blir godkjent som førstegangsvitnemål, la oss si jeg har en 6’er fra før av i Naturfag, vil jeg da beholde den selvom om jeg får f.eks. en 3’er i vg4? Vil dine beste-karakterer bli prioritert, slik som om jeg hadde tatt en privatisteksamen mens jeg fortsatt var elev i vgs. Mitt andre spørsmål er, hvis jeg tar opp fag som privatist, så vil de nye karakterene være med i ordinærkvote. Når det gjelder alderspoeng, så vil dette også være med i ordinær kvote, men jeg lurte på om alderspoengene blir tatt med engang du fyller 20år, eller er det slik at året fra 20år til 21år er det som gir deg 2alderspoeng.
  5. Hei, jeg har nettopp blitt ferdig med VGS studiespesialisering Realfag, og lurer på 2 ting. Hvis jeg søker på ledige plasser for påbygg (vg4), vil karakterene jeg får her telle med i førstegangsvitnemål eller ordinærkvote? Hvis de da blir godkjent som førstegangsvitnemål, la oss si jeg har en 6’er fra før av i Naturfag, vil jeg da beholde den selvom om jeg får f.eks. en 3’er i vg4? Vil dine beste-karakterer bli prioritert, slik som om jeg hadde tatt en privatisteksamen mens jeg fortsatt var elev i vgs. Mitt andre spørsmål er, hvis jeg tar opp fag som privatist, så vil de nye karakterene være med i ordinærkvote. Når det gjelder alderspoeng, så vil dette også være med i ordinær kvote, men jeg lurte på om alderspoengene blir tatt med engang du fyller 20år, eller er det slik at året fra 20år til 21år er det som gir deg 2alderspoeng.
  6. Hei, har blitt kalt inn til intervju nr.2 . Første gang jeg søker på et område hvor salg er mest fokus på, så derfor lurer jeg på hvilke mulige spørsmål jeg må kunne/svare angående salgsområdet:)
×
×
  • Opprett ny...