Gå til innhold

linni86

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av linni86

  1. Takk for svar! 😄 Siden nesten alt er likt, så er det kun batteritid og touch bar som vil være de merkbare forskjellene for meg og mitt bruk på daglig basis virker det som. Tror jeg heller mest mot Macbook Air nå, siden den faktisk er en del billigere i forhold til Pro! 😁
  2. Grattis med ny stol, du må gjerne oppdatere om hvordan den er! 😀 Er selv på utkikk etter en ny solid kontorstol og står per i dag mellom en HÅG, Herman Miller og Malmstolen 4000 som det står litt om i denne testen av ergonomiske stoler fra DPJ Workspace. Vi har Malmstolen på kontoret, og er veldig fornøyd med den, men klarer ikke helt bestemme meg.
  3. Jeg skal kjøpe ny mac, ettersom den jeg har nå (Macbook Air 2015) begynner å bli veldig treg, og jeg vil ha bedre oppløsning enn jeg har nå. Jeg bruker den til å se film og til "heavy" skolearbeid (videosamtaler, direkte word samarbeid i dokumentet, veldig mange faner åpne på likt osv..). I tillegg liker jeg å innimellom bruke Illustrator og Photoshop, og kanskje spille sims innimellom 🤪 Spørsmålet er da om den nye Macbook Air er god nok til å takle de sistnevnte tingene innimellom, eller om jeg må gå for Macbook Pro for å være safe, eller om Macbook Air er god nok? Noen som er gode på dette og vil hjelpe?
×
×
  • Opprett ny...