Jump to content

LAFEGR

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konkurranse/trekning for å kjøpe PS5: https://www.elkjop.no/cms/ps5-raffle/playstation-5-konkurranse/?_gl=1*qy4xm9*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw4qCKBhAVEiwAkTYsPGeGSkLvWlxlg4BPr_CIa8_ZWWpz52FjA6LYJm8lINp7ZmvcxTxP1BoC8U0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 2. Det har vært få innlegg om status på Komplett leveringer. Siste jeg fikk med meg var en ordrebekreftelse fra en forhåndsbestilling fra 26.mai. Noen andre med info her?
 3. Jeg "vant" disk-versjonen på torsdag 25. Ikke får leveringsbekreftelse enda. Spurte kundeservice, da fikk jeg beskjed om at den blir sendt i morgen. Så vi få bare se...
 4. heheh...tenkte vel mer på at men har mulighet til å vinne. Mener jeg har lest at om du har vunnet tidligere så blir du ikke trukket ut. Men usikker på om det da gjelder begge.
 5. Noen som vet om de som har vunnet digital versjon hos Elkjøp tidligere, kan være med i konkurransen om disk-versjonen?
 6. Jeg vet ikke, men hvis hovedforsendelsen til Obs går til hovedlager, feks jessheim først. Så legges de kanskje de ut for salg og så distribuert videre til butikkene for henting så kan det være litt ekstra tid for frakt. Jeg skal hente på Alna. Men som sagt så vet jeg ikke om det er helt sånn det er.
×
×
 • Create New...