Jump to content

Hunter_ps5_hunter

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din Xbox Series X ser litt stor ut ved siden av PS5. Gratulerer med den nye ps5. Regner med at det er en høytaler som tilhører din planke egentlig, men morsomt å tenke på "Xbox Series XXL".
 2. Ja, den er ganske kul, skulle kanskje vart litt mørkere eller med bryter som skifter lysstyrken. Kjøpte på maxgaming for en stund tilbake :D.
 3. CDon leverte bra. Bestilte 21.05, fikk 27.05. Ingen tull, bortsett fra at pakken ble levert på en annen plass i byen. Kanskje for mange pakker skulle til samme sted og de måtte fordele. Det finnes håp for alle :D. Lykke til folkens og husk, f... scalpers.
 4. Pakken ble forskinket av ukjente årsaker WTF why? Var sporingen for en annen pakke sånn egentlig? Vekten og dimensjoner ble forresten oppdaterte til 8kg osv.
 5. Det er kanskje en FakeStation 5... ja, det var faktisk litt rart. Den skal være på "minst" 4.5 kg. Jeg får sikkert en slim edition :p. Infor
 6. Håper du får den før helgen. Det virker som de er ganske optimistiske i forhold til levering til Stavanger. Kan nesten ikke tro dette. Tror ikke før jeg får den hjemme. F... scalpers :P.
 7. Jeg tror at det ordner seg også for deg. Har selv fulgt her i flere måneder, og fikk endelig bestille på CDON i forrige uke. Veldig spent på når konsollen kommer. Håper at det blir ikke noe tull med bestillingen. Fikk allerede kode fra postnord, så skal følge med og å oppdatere om fremgang. Virker som mange fikk bestille på CDon.
×
×
 • Create New...