Jump to content

Hunter_ps5_hunter

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Går det i det hele tatt å bruke andres kode? Er ikke Power-koder knytta til profilen. Virker som det er meningsløst å tigge om dette :P. Ville ikke ha sagt nei selv om dette var en mulighet selvsagt. Har vart med på alle konkurranser så langt uten hel.
 2. Neida, det er bare meg som leste ikke godt nok. Det virker som om vi får kjøpe ps5 med en ekstra håndktroller. Jeg vil egentlig ikke ha 2, med mindre det lønner seg med tanke på pris. Hvis konsollen + kontroller koster mer enn 7000kr til sammen, da tror jeg står over, får se.
 3. Veldig bra. Kjekt å se en gamer glede seg til spillet :). Dumt hvis konsollen ligger der bare på "lager" til en scalper. Kos deg kompis.
 4. Søren, ble ikke trukket. 5 gang liksom. (sikkert flere om en teller også Power) Gratulerer til de som får lov til å betale full pris for en vare.
 5. For min del er denne tråden en kjekke plass å følge med på. Det er greit at folk skriver litt om sine erfaringer rundt forskjellige butikker. Slipper å undersøke selv om noe er "shady".
 6. Hvis noen ser en Playstation-mon i gresset, de vil sikkert skrive noe her etter at de har bestilt selv ;). Mulig at vi ser på feil sted. Hage-utstyr?
 7. Ja. Det virker som om noe skjer der. Måtte legge på en filter for å slippe haug med mail og plingelyder.
 8. Støtter denne. 3. Mai er trolig en tilfeldig dato "langt" frem i tid. Det er desutten den første virkedagen i mai. (siden 1. mai er på lørdag)
 9. Det er kanskje litt off topic, men det går an å få støynivået litt ned. 1. Skift kjølepasta 2. Rens maskinen for støv 3. La være å montere øverste lokket. Etter disse 3 tingene fikk jeg spille GoW med nesten ingen støy, men dessverre så hopte maskinen mellom støynivåer som var ganske irriterende. I tillegg ble den så stille at jeg ble oppmerksom på coilwine, mulig at jeg skrudde ett sted litt for hardt/svakt som kan og forårsake det. Beste tipset er å skaffe seg ps5, men det er litt vrient. Jeg solgte min ps4 pro for å slippe å ha 2 maskiner i tilfellet jeg får en ps5. ;).
×
×
 • Create New...