Gå til innhold

Dumdomdam

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dumdomdam

  1. Donkey Kong skrev:
    Chaos_Niddhogg skrev (5 timer siden):

    Det viser seg jo at GP IKKE er bra for langtidig salg av spill(Noe Spencer løy om). Noe som kom ut av hele sirkuset (hittil).

    Dette var ukjent for meg. Har det vært hevdet at gamepass ikke påvirker spillsalg? Har det vært oppgitt noen årsak til hvorfor GP ikke har noen betydning?

    For meg blir dette som å hevde at Netflix ikke påvirket DVD-salget.

    I 2018 sa han at game pass førte til flere salg av spill som var på tjenesten. Nå blir det bevist at det ikke stemmer...sjokk
  2. KimOlsen87 skrev:
    Comma Chameleon skrev:
    ToiletTroll skrev (4 minutter siden):

    Så pretty meh ut spør du meg 😅

    Synes det ser bra ut. Om man vet hvordan ting ser ut på dette stadiet i utviklingen så ser det ut som de har kommet ganske bra i gang her. Spesielt hvordan de behandler lys ser mye bedre ut. Polish er det lenge til de får på plass. Ser jo at 90% av figurene kun er placeholder. I tillegg til at det er komprimert av YT så man ikke ser tekstur-kvaliteten. Dette er no pre-alpha, altså veldig tidlig. Jeg har troa på at det blir bra!

    Selv om jeg digger å se litt flere klipp, så synes jeg faktisk det er litt synd at det blir lekket på denne måten. Man vet at det Rockstar lager nå blir kanon uansett, så da er det synd at de ikke får lov til å vise fram spillet slik de ønsker.

    det er meh. GTAV kom ut i 2013, dem har hatt god tid på å utvikle nr. 6 i serien. om dette er alt de har kommet opp med...svært meh. ser mer ut som en DLC til GTA4.
    Sa ikke folk akkurat det samme om GoW Ragnarok?
  3. bubba477 skrev:

    Dette blir litt av et monopol ja. Håper på bedre tider for Blizzard da ivertfall.

    Monopol er en markedssituasjon hvor det bare finnes én bedrift på tilbudssiden. Ved monopol kan selgeren fastsette prisen slik at fortjenesten deres blir størst mulig.... Du kan fortsatt spille spill på pc og playstation....så det er nok ikke monopol..i hvertfall ikke noe mer enn playstation har hatt i mange år.
    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...