Gå til innhold

Søker21

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Søker21

  1. Helleland skrev (16 minutter siden):

    Etter noen år som befal i Forsvaret kan jeg si fra erfaring at Forsvarets metode for selektering er på ingen måte optimal. Problemet til Forsvaret og PHS er at begge selekterer alle kandidater helt likt, uavhengig av søkt/ønsket stilling eller “planer” for fremtiden til kandidaten. Skal du jobbe i posten på Haakonsvern, eller som sjef for spesialstyrken, er det samme seleksjonsprosess. Vi vet jo alle at politiet og forsvaret har behov for enormt mange forskjellig persolnigheter til de forskjellige arbeidsoppgavene som skal utføres daglig.

    Phs har valgt å selektere med fokus på akademiske ferdigheter, som igjen spytter ut mange flinke akademiske personligheter i andre enden. Dessverre medfører dette et økt antall personer med litt for mange tommeltotter, som blir satt til å løse krevende praktiske oppgaver. Her vet jeg at det er mange som irriterer seg i Forsvaret.

    ‘Vi har stort tro på vår slekskonsmetode og prosessen er kvalitetssikret’. Var svaret jeg fikk om akkurat det fra PHS.

  2. phssøker99 skrev (18 minutter siden):

    Jeg ble strøket på fire punkter tydeligvis. Modenhet, samhandlingsoppgaven, handlekraft og åpenhet og inkludering. Virkelig spent på den detaljerte begrunnelsen da jeg finner meg sterkt uenig i noen av punktene

    Jeg er veldig uenig i avgjørelsen også, men utifra tidligere opptak tror ikke jeg det hjelper å klage. Enda en arrogant svar fra phs kan jeg spare meg for hehe. Men lykke til!

  3. Hegmar skrev (28 minutter siden):

    Jeg tror det går bra for deg i år. hvis man ser tilbake før korona så holder det med 51 i konkurransepoeng, og jeg håper og tror at vi er på det nivået (før korona) nå. Så jeg selv 3 juni at det var overraskende mange som datt av opptaket. Minst 2 eller 3 som jeg registrerte av den puljen vi var på ettermiddagen. 

    2 juni her, 6 som datt ut av de første 3-4 gruppene på ettermiddagen. Muligens flere etterhvert.

  4. Frodleif skrev (2 timer siden):

    Hei folkens! Skal straks ha fysiske tester og er innafor på alt, bortsett fra 100metern i svømming. Har svømt regelmessig i fire måneder og kommet meg veldig på formen i crawl og bryst.

    Problemet mitt er ikke tempoet, fordi jeg har tempoet til å nå 100m på 2:30, men etter en 25m lengde sliter jeg meg ut og må gå over til bryst. Her ender jeg opp med å ikke nå tiden da bryst er atskillig tregere enn crawl. 

    Som sagt, de andre testene har jeg prøvd flere ganger og er sikker på går, er bare veldig kjipt om det skal skjære seg på 100metern. Noen som har tips til siste liten? Jeg håper det at bassenget i Oslo er 12,5 (har jeg hørt) skal hjelpe men tar gjerne imot forslag her! 

    Ligger på 2:30 akkurat på 25m. 12m får jeg 2:05 på. Svømmer bryst. Du klarer dette✊🏼

    • Hjerte 1
  5. E2022 skrev (12 minutter siden):

    Hvis det er PHS sin video du sikter til, så svømmer hun jo bryst, før hun viser hvordan en skal svømme på rygg. Nå er ikke jeg en erfaren svømmer, men hvis det finnes andre måter å ta seg frem på i vannet, såfremt du har ryggen opp første 75m, antar jeg du kan gjøre det. Synsing fra min side, men er bare å spørre de når du er der. 

     

    Prøvd å ringe de men fikk bare gjentatt det som står på sida. Hun svømmer med brystet ned ja men ikke bryst som stil da. Nå er jeg pirkete men ville bare vite om hvor nøye de er mtp på teknikk bryst/crawl osv.

  6.  Var ikke det slik at man kunne velge hvilken som helst teknikk? På videoen svømmer jo ikke hun med hverken bryst, crawl eller butterfly. Leser nå at det står de tre stilene. Noen erfaringer rundt det? Blir man diska om en svømmer f eks under vann første 25 m?

     

    ‘Når du skal gjennomføre øvelsen starter du enten ved kanten nede i bassenget, eller på bassengkanten dersom du ønsker starte med å stupe. De første 75 meterne skal du svømme enten bryst, crawl eller butterfly.’
     

     

  7. Oaaphs skrev (5 minutter siden):

    På nyhetene i dag kom det frem at regjeringen legger opp til 100 ekstra studieplasser i revidert nasjonalbudsjett, allerede fra 2022. I såfall positivt for dere som søker i år, så får vi håpe de følger opp med arbeidsplasser og.

    lykke til videre i opptaket alle sammen!

    Husker du hvilke nyhetene det var?

     

    korr. Fant det. https://www.tv2.no/a/14778795/

×
×
  • Opprett ny...