Gå til innhold

Søker21

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Søker21

  1. ‘Vi har stort tro på vår slekskonsmetode og prosessen er kvalitetssikret’. Var svaret jeg fikk om akkurat det fra PHS.
  2. Jeg er veldig uenig i avgjørelsen også, men utifra tidligere opptak tror ikke jeg det hjelper å klage. Enda en arrogant svar fra phs kan jeg spare meg for hehe. Men lykke til!
  3. Fikk en sms med link til phs sine nettside, der en kunne lese begrunnelsen.
  4. Sånn i forhold til forventningene i forkant og tanker etter.
  5. Hvilken inntrykk sitter folk med etter egnethetsvurdering?
  6. Ser ut som mangel på fysisk opptak siste åra har gitt negativ utslag. Pleier ikke være så høy stryk % vanligvis som jeg skjønte.
  7. 2 juni her, 6 som datt ut av de første 3-4 gruppene på ettermiddagen. Muligens flere etterhvert.
  8. Hvordan gikk det med adrenalinkick gjennomføring kontra det folk trente opp til?😃
  9. Ligger på 2:30 akkurat på 25m. 12m får jeg 2:05 på. Svømmer bryst. Du klarer dette✊🏼
  10. Prøvd å ringe de men fikk bare gjentatt det som står på sida. Hun svømmer med brystet ned ja men ikke bryst som stil da. Nå er jeg pirkete men ville bare vite om hvor nøye de er mtp på teknikk bryst/crawl osv.
  11. Var ikke det slik at man kunne velge hvilken som helst teknikk? På videoen svømmer jo ikke hun med hverken bryst, crawl eller butterfly. Leser nå at det står de tre stilene. Noen erfaringer rundt det? Blir man diska om en svømmer f eks under vann første 25 m? ‘Når du skal gjennomføre øvelsen starter du enten ved kanten nede i bassenget, eller på bassengkanten dersom du ønsker starte med å stupe. De første 75 meterne skal du svømme enten bryst, crawl eller butterfly.’
  12. Tror ikke du mister noe før du bekrefter bytte. Du kan alltid ringe og spørre.
  13. Fikk en valge dato for intervju i etterkant av prøven? Eller fikk dere bare tildelt en dato? Lang ventetid for intervju?
  14. Prøvde løpetesten på banen ute. Løper 3 km på under 15min ellers. Klarte å løpe akkurat i underkant av 6 min. Må si at den ikke var lett.
  15. Husker du hvilke nyhetene det var? korr. Fant det. https://www.tv2.no/a/14778795/
×
×
  • Opprett ny...