Jump to content

futtifart

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For mange betyr ord like lite som hva de har på brødskiven... Men helt enig. Giftemål er bare en sosial konstruksjon. Av fordeler er mindre skatt verdt å nevne, samt trygghet ved dødsfall og felles barn.
 2. Når det gjelder levende dyr og spesielt kjæledyr så skjønner jeg godt at en oppdretter velger sine kjøpere med omhu. Her er det likevel noen ting som taler for at vedkommende ikke er så seriøs: - Det er veldig sjeldent det kreves depositum i ordets rette forstand. Dette bør heller kalles håndpenger som skal være med på å dekke utlegg som registrering i NKK og veterinærsjekk. Trekker kjøper seg så skal pengene tilbakebetales og man skal ikke være redd for å trekke seg for å unngå tape penger. - Vedkommende burde opplyst deg om at ingen valp er solgt før kontrakt er signert. - Å ha "lister" på valpekjøpere vitner om at man bryr seg mer om å få dem solgt enn hvor de havner, det bør være likegyldig når man har tatt kontakt, heller at man vektlegger at valpene kommer til riktig hjem. Det som taler til oppdretters fordel er at valpen selvfølgelig kan være syk, og hvis den ikke er det så er det egentlig heller ikke et problem. De vil bare skåne deg for å fortelle at de enten 1) ønsker å beholde valpen selv eller 2) har en bedre kjøper (dvs du er ikke optimal). Da er det mer skånsomt å lyve om at valpen er sykt, om enn kanskje moralsk litt på siden. Er valpen syk så skal den selvfølgelig ikke selges. Du har ingen rett til å få se dokumentasjon på dette. Jeg ville antatt at enhver oppdretter kunne grunngitt hvorfor de ikke vil selge valper til visse personer og ingenting er solgt før det faktisk er solgt og jeg tror heller ikke du ville vunnet frem med noe som helst her. Du får være glad hvis du får kjøpt valp fra en seriøs oppdretter en dag og du bør gjøre deg litt flid i den prosessen.
 3. Spander du og dra på hytta? Som du selv sier så koster det lite. Jeg ser ikke problemet. Det er ikke lett å være så spandabel om man ikke har så mye, du høres kravstor ut. Enig med forslag om felleskonto til felles utgifter
 4. Det tallet er ikke så interessant om det ikke oppgis antall tester i sammenlignet mot samme tidspunkt i fjor.
 5. Du har rett i mye av det du skriver, men nå er verken Tinder/Happn/sexapper (som jeg vil kalle dem) eller puben så veldige gode utgangspunkt for noe seriøst. Selvsagt, man kan jo vinne i lotto, men da skal man som regel tilbringe så mange timer med mennesker man i en normal situasjon ikke ville giddet å vekslet ord med engang. Og det er det jeg finner direkte kvalmende og jeg blir ikke forbauset om endel av personligheten ødelegges på veien. Livet er ikke en evigvarende endorfindans, man kunne jo like gjerne stappet kjeften full av smågodt dagen lang eller knasket makka til tennene datt ut. Fenomenet er helt likt.
 6. I beste fall helt motbydelig, det vitner ikke mye om karakter og svakhet er i alle former usjarmerende.
 7. Hehe, ja du sier noe. Ikke så kult å introdusere noen for venner heller, har man noen mnd på disse appene har man stort sett rundet byen. Det er så desperat og banalt, ingen skal påstå at det ikke handler om utelukkende to ting: bekreftelse/ oppmerksomhet og sex.
 8. Et lite bilde og en kort tekst, responder med JA eller NEI. Send noen korte meldinger som kunne forløpt seg likt enten mottakeren var din lillesøster, mor eller såkalt kvinne/mann i ditt liv. Ikke bruk tid på å bli kjent, det viktige er å møtes så fort som mulig for å sjekke om kåtheten melder sin ankomst. Kåthet? Suksess. Fremstill deg selv som noe du ikke er, men kanskje ønsker å være for å være sikker på katastrofe og kun tilfeldige bekjentskaper. Føler du deg attraktiv hver gang noen sender et hjerte, sveiper til riktig side eller svarer deg? Endorfiner er enkle sånn og hjernen er lett å lure, aller lettest når ens egne bremser aldri er på eller boken om kritiske spørsmål støver ned. Føler du at dette opplegget ikke "er deg" og ingen vil "forstå" deg? Så flott da. Fortsetter du likevel? Gratulerer, du er en idiot. Jeg vil aldri kunne forstå hvordan mennesker kan nedverdige seg til noe så banalt og infantilt. Etter noen uker på en sjekkeapp i Oslo vil ditt fjes og navn være velkjent for en stor del av byens innbyggere i visse aldersgrupper. Behovet for konstante oppmerksomhetspåfyll, spenning og kort vei til sex (forhåpentligvis også resistent gonoré og mer til) virker å være altomfattende for disse tankeløse larvene. Legg til at spenning alltid finnes rundt neste sving og konstante endorfinpåfyll er like avhengighetsskapende som hvilket som helst rusmiddel (kanskje enda mer for man innser jo ikke selv at dette er noe man faktisk bør unngå). Hvordan skal man klare å se det vakre i en dyp og privat relasjon og ikke føle et konstant jag for å løpe til neste sving? Man vet jo tross alt ikke hva som befinner seg der. Det er en oppskrift på følelsesmessig avstumpethet, skuffelser og en fordervelse av i utgangspunktet intelligente sinn. Disse folkene kunne like gjerne veid 200 kg og hatt 80 i IQ, det er ca like sexy. For å sitere en som kunne tenke: When entering into a marriage one ought to ask oneself: do you believe you are going to enjoy talking with this woman up into your old age? Everything else in marriage is transitory, but most of the time you are together will be devoted to conversation.
×
×
 • Create New...