Jump to content

snp

Medlemmer
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FUD rundt BTC fordi selvinnsiktsløse Elon McAfee ikke klarer å legge telefonen fra seg.
 2. Jeg er helt enig i alt du skriver her.
 3. 3090 HOF selges til over 46k gjennom forhandlere: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5715265 Kupp til 26k mao. Mitt ligger for øvrig 10-17 C lavere på memory junction enn Suprim og Strix. Rimelig fornøyd med det.
 4. Jeg tror det er forhandler/produsent og ikke forbruker som avgjør hvorvidt utbedring går på garanti eller reklamasjon, men jeg kan ta feil.
 5. Det er vel du som høres ut som en breial forsikringsselger. Jeg påpeker bare de faktiske forskjellene mellom trygghetsavtale og innbo med uhellsforsikring. Til og med LOFavør, som regnes som den kanskje beste innboforsikringen, har egenandel på 2000,- samt aldersfradrag. Det er åpenbart at både du og enkelte andre her ikke er klar over forskjellene på trygghetsavtale og innboforsikring, selv de gode, og det kan være greit å vite forskjellen slik at man blir en informert forbruker. Jeg selger ingenting og har ingen trygghetsavtaler selv. Du må gjerne vise oss vilkårene i din innbo som gir deg null egenandel og aldersfradrag, selv på eldgammel elektronikk. Da kan jo kanskje vi resten bytte til denne superforsikringen.
 6. Det er godt for resten av verden å vite at det som gjelder for deg også gjelder for dem.
 7. LOFavør er den beste forsikringsordningen, så fair play.
 8. Innboforsikring har både verdiavskrivning og egenandel, noe trygghetsavtaler ikke har. Det er kategorisk feil å kalle en trygghetsavtale bortkastet hvis man faktisk er i en situasjon der man får brukt den. Og om man ikke er det er jo tilsvarende forsikringer fra feks innbo bokstavelig talt også "bortkastet". Så det blir vel mer riktig å si at det motsatte av det du skriver her er tilfellet.
 9. Slike trygghetsavtaler har blant annet ingen verdiavskrivning eller egenandel, så "ren svindel" er det på ingen måte.
 10. Ser sånn ut. Men de har fått inn flere 3070 og 3090 i perioden vi har hatt bestilling inne på 3080 så jeg tør ikke håpe på noe.
 11. En liten indikasjon på at Dustin kanskje har fått et parti fra EVGA er at lagerstatusen på EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB nettopp endret seg fra 1 til 3 og tilbake til 1 igjen. Er usikker på om varer registreres fortløpende på lager eller om det var en glitch. Der ble kortet for øvrig utsolgt. Ikke så verst pris for et ok kort. I min bok er det femtevalget i dagens marked (1. Kingpin, 2. HOF, 3, Strix, 4. Suprim, 5. FTW3).
 12. https://www.digitalimpuls.no/asus/148568/asus-geforce-rtx-3070-turbo-bulk-pci-express-40-8gb-gddr6-ampere
 13. Man har et kjøpevindu på 8 timer etter notification. Planen var jo åpenbart å sende kortet til kameraten min så han kunne videresende til meg. Han er heller ikke amerikansk og har verken amerikansk PayPal eller kredittkort. Det er nesten ingen leverandører av noe som helst som problematiserer bruken av PayPal på bakgrunn av hvilken land kontoen er opprettet i (man kan ikke skifte land, man må lage ny konto om man for eksempel flytter utenlands), men det gjør EVGA. Jeg er i dialog med dem, men jeg tviler på det går. De tar altså kun i mot betaling med nord-amerikanske betalingsmidler, så det er det som er problemet her. Ettersom kjøpevinduet er lukket for meg så er jeg et halvt år bak i køen. Angående debatten rundt salg av GPU som har blitt brukt/ikke brukt til mining har jeg vel solgt 20 GPUer i 2021 og vært i dialog med et par hundre aktuelle kjøpere. Ikke en eneste har spurt om mining. Jeg ville for øvrig aldri kjøpt en GPU som har blitt minet på, særlig ikke fra Ampere, men heller ikke ellers, med mindre den skulle inn i egen minerigg. Hva nvidia sier om hva minnet tåler av temperatur betyr fint lite da det ikke er de som produserer minnet. Micron anbefaler driftstemperatur < 95 C og det er det ingen Ampere-kort som ligger på under mining om man ikke går inn for det. Ellers er jo viftene slitedeler og sannsynligvis den delen av kortet som ryker først, om ikke kjølepastaen smelter enda tidligere.
×
×
 • Create New...