Gå til innhold

Goggerud

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Goggerud

  1. Dragonlove skrev (8 minutter siden):

    Det koster penger når du har motatt ca 30 mail med varsling. Eller den slutter å varsle etter 30 mail.

    aha, hadde ikke på mailvarsling, kun pop-up og lyd. Sitter med PCen ved siden av meg på hjemmekontor så jeg fikk det med meg. Dersom det er 30 varslinger som er grensen (uavhengig av varslingsmetode) så vil jeg tro det allikevel skal være mulig å rekke å få med seg en PS5 før man når den begrensningen, sånn som det har vært de siste slippene. Uansett så funket det veldig bra for min del, så jeg kan ikke annet enn å anbefale det.

    Så lenge det er gratis og jobber for meg uten at jeg trenger å gjøre noe så er det ihvertfall vært forsøket for de av dere som fortsatt ikke har og som ikke har anledning til å følge med så tett på denne tråden:)

  2. Gunnar Gås skrev (13 timer siden):

    Distill er prøvd koster jo penger med mer enn 1 side og får bare feilmeldinger når man legger inn enten power, Elkjøp, netonet osv. Og uheldigvis hjelper feilmeldinger fra distill lite på og få kjøpt

    Dette er utenfor tråden, men ser flere har kommentert at det koster penger og det stemmer nødvendigvis ikke.

    Jeg installerte distill for litt under to uker siden og fikk tak i igår på første mulige drop etter at jeg skaffet meg det. Kostet ingenting og jeg lagde heller ingen konto (tror jeg, var ihvertfall ikke innlogget når jeg brukte den). I og med at slippes på dagtid i hverdagene så har jeg bare skrudd på på morgenen og skrudd av i 16-tiden. Så lenge du ikke bruker cloud løsningen, men kjører lokalt på egen PC så koster det ikke noe. Merket ingen begrensinger på antall sider eller felter heller :) 

×
×
  • Opprett ny...